10 decembrie 2023, 18:04

Hărţuit cu „pizza“. Povestea unui bărbat care este asaltat de zeci de livrări fără să comande

De aproape un deceniu, de câteva ori pe zi, uneori chiar şi noaptea, un bărbat primește zeci de livrări de pizza.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Belgia, susține că este hărțuit cu pizza. Sute de cutii cu pizza îi sunt livrate acasă fără ca acestea să comande.

Nebunia a început în urmă cu nouă ani. M-am trezit la uşă cu un curier şi o mulţime de cutii cu pizza“, povesteşte bărbatul, conform adevarul.ro.

Inițial acesta a crezut că este o greşeală a adresei de livrare, dar comenzile au continuat să curgă.

Comenzile vin în fiecare zi a săptămânii, în orice moment al zilei. Am primit livrări de pizza şi la 2:00 noaptea“, a spus belgianul.

Nu mai pot dormi. Încep să tremur de fiecare dată când aud un scuter pe stradă. Mă tem că cineva urmează să sune încă o dată la uşa mea cu o pizza fierbinte”, a adăugat el.

Bărbatul povestește că într-o zi zece livratori diferiţi s-au prezentat la uşa sa, dintre care unul avea nu mai puţin de 14 pizza. „Am refuzat întotdeauna livrările, aşa că nu am plătit niciodată nimic”, a spus el.

Această lucru este deranjat și pentru restaurante, nu numai pentru bărbat. Pensionarul a declarat că a depus mai multe plângeri la poliţie, dar fără succes. Mai multe declarații nu au dat polițiști, dar au confirmat că a fost deschisă o anchetă.

sursa foto: spynews.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol