30 noiembrie 2020, 9:16

HBO a confirmat, ultimul sezon din Game of Thrones va fi difuzat abia în 2019

Al optulea şi ultimul sezon al serialului TV Game of Thrones va fi difuzat pe micile ecrane în 2019, a anunţat producătorul seriei,  care nu a precizat, însă, şi luna în care este programată premiera, potrivit reuters.com.

Ultimele şase episoade ale serialului vor fi difuzate la mai mult de un an de la încheierea sezonului al şaptelea. Acesta este cel mai de succes serial al postului HBO, cu aproximativ 30 de milioane de telespectatori doar în Statele Unite.

sursa: independent.co.uk

Producţia pentru acest ultim sezon a început în octombrie 2017 şi va continua până la jumătatea acestui an. Directorul de programe de la HBO, Casey Bloys, a spus că vor fi filmate mai multe finaluri pentru a evita eventualele scurgeri de informaţii.

Totodată, pauza lungă dintre sezoanele al şaptelea şi al optulea îi va permite scriitorului George R. R. Martin, ale cărui cărţi au stat la baza show-ului TV, să termine unul sau două volume noi ale seriei. Acţiunea serialului a devansat-o deja pe cea din cele cinci cărţi publicate de George R. R. Martin în seria „Cântec de gheaţă şi foc”.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.