21 iunie 2024, 4:24

HBO Max este disponibil de astăzi în România

HBO Max, platforma de streaming care aduce laolaltă titluri HBO, WarnerBros., DC, CartoonNetwork, Max Originals și altele, este acum live în România. HBO Max înlocuiește HBO GO.

Cât costă abonamentele?

Conturile HBO GO din România vor fi transferate automat pe noua platformă. Abonații direcți vor beneficia de prețul de 3,30 euro/lună, redus cu peste 30% din prețul lunar de 4,99 euro/lună, pe toată durata abonamentului lor.

De asemenea, și clienții noi care se vor abona direct la HBO Max înainte de 31 martie vor beneficia de același preț lunar redus, de 3,30 euro/lună, pe toată durata abonamentului lor.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar la prețul standard de 4,99 euro/lună, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților direcți, la prețul de 39,90 euro/an, care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni, la prețul de 8 luni. Abonamentele pot fi activate direct pe http://www.hbomax.com.

HBO Max va fi disponibil și prin partenerii autorizați (furnizori de servicii CATV, DTH și IPTV) la tarifele stabilite conform politicilor de preț ale acestora.

 Filme și seriale Max Originals, DC, WarnerBros., CartoonNetwork fac parte din oferta de conținut, alături de producții locale originale.

Ce filme vedem?

Conținutul HBO Max* se adresează tuturor categoriilor de public cu titluri precum Succession, Game of Thrones, Euphoria, Last Week Tonightwith John Oliver, Veep, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. Titlurile Max Originals care vor fi disponibile pe platformă sunt: Station Eleven, The Sex Lives of College Girls, Hacks, The GirlBefore, Made for Love, And Just LikeThat… și Raisedby Wolves. Există, de asemenea, titluri DC din universul supereroilor, precum ZackSnyder’s Justice League, seriale CW, precum Naomi sau animații CartoonNetwork ca The Amazing World of Gumball sau Teen Titan’sGo!

O selecție impresionantă de titluri WarnerBros. vor fi de asemenea disponibile: Dune, Cry Macho, The Matrix Resurrections, King Richard sau filmele Harry Potter.

Noua platformă HBO Max va oferi abonaților titluri apreciate precum Kimi, The Fallout, No SuddenMove și The ManySaints of Newark, dar și producții locale Max Originals, ca Ruxx, On MyWaywith Irina Rimes, Kamikaze.

De asemenea, pe  platformă vor fi disponibile și show-uri de tip reality precum Expecting Amy, Ellen’s Next Great Designer, F Boy Island, Selena + Chef, Zero Waste Chef și, în curând, și primul reality show original românesc produs de Max Originals în Europa, OneTrue Singer.

15 țări începând de astăzi

Serviciul HBO Max este acum prezent în 61 de teritorii din Europa, America de Nord și America Latină. Expansiunea sa globală continuă în acest an cu lansările din Turcia, Grecia, Islanda, Estonia, Letonia și Lituania. Există, de asemenea, planuri de extindere în continuare în Asia de Sud-Est.

Cele 15 țări în care HBO Max s-a lansat astăzi sunt:​​ Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

 

Vezi trei recomandări de seriale de la HBO MAX.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol