1 iulie 2022, 10:16

HBO Max ajunge la noi abia la anul

HBO Max, platforma de streaming a gigantului american WarnerMedia, va fi lansată în această toamnă în şase ţări din Europa, urmând ca în 2022 să fie lansată pe alte 14 pieţe, printre care şi România.

La toamnă, va avea loc lansarea în ţările nordice şi în Spania. Anul viitor, HBO Max se extinde în Europa Centrală şi de Est, precum şi în Portugalia. În total, platforma va exista pe 20 de pieţe europene.

În mai multe dintre cele mai mari teritorii europene, inclusiv Marea Britanie, Germania, Italia și Franța, HBO nu rulează un serviciu autonom, ci licențiază conținutul partenerilor locali de televiziune cu plată, precum Sky, deținut de Comcast.

La finele lunii iunie, HBO Max, prezentă în 39 de ţări din America Latină şi Caraibe, alături de HBO, avea 67,5 milioane de abonaţi la nivel mondial.

Această platformă de streaming deţinută de gigantul american al telecomunicaţiilor AT&T a fost lansată în mai 2020 în SUA, după ce rivalii săi, Apple şi Disney, şi-au lansat propriile lor platforme de la finele lui 2019.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol