21 iunie 2024, 4:00

HISTORY: Dosarele OZN, desecretizate

Dosarele OZN desecretizate intră în culisele unora dintre cele mai misterioase cazuri cu OZN-uri.

Canalul HISTORY difuzează, în exclusivitate, începând din 11 noiembrie, în fiecare miercuri, de la ora 21:00, seria documentară „Dosarele OZN desecretizate”. Care dezvăluie poveștile unora dintre cele mai cele mai controversate fenomen ecu OZN-uri din toate timpurile. Sunt scoase la lumină rapoarte guvernamentale recent desecretizate care le susțin existența.

Pe parcursul celor șase episoade, publicul va avea acces în culisele unora dintre cele mai misterioase cazuri cu OZN-uri. Acestea vor fi analizate alături de specialiști în domeniu, prin intermediul actorului Brad Carter, naratorul acestei serii.

HISTORY Dosarele OZN desecretizate. Noi piste în cazul Roswell

Astfel, echipa de experți investighează de ce fenomenele care implică obiecte zburătoare extraterestre au loc cu precădere în zonele din jurul instalațiilor nucleare. De asemenea, vom ști care sunt diferențele dintre formele OZN-urilor întâlnite până în prezent. Dar și mărturii despre un misterios raid aerian în Los Angeles.

Mai mult, seria „Dosarele OZN desecretizate”, explorează noi piste în cazul incidentului Roswell, când un obiect zburător neidentificat s-a prăbușit, în noaptea dintre 2 și 3 iulie 1947, în apropierea localității cu același nume din New Mexico, SUA.

Despre acest eveniment teoriile conspiraționiste susțin că a fost mușamalizat de către organizațiile guvernamentale americane care ar fi ascuns toate dovezile.

Totodată, seria documentară tratează și o serie de întrebări despre cum OZN-urile ar putea reprezenta o amenințare pentru aviația civilă. Dar și cum reacționează piloții atunci când întâlnesc OZN-uri în aer.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol