19 septembrie 2020, 14:59

Horoscop 6 iulie 2018. Vezi ce-ți prezic astrele pentru această zi

Zilnic, astrele îți rezervă momente mai mult sau mai puțin plăcute, astfel, pentru a evita situațiile tensionate din viața ta, citește horoscopul zilnic și lasă-l să te ghideze. Iată ce ți-e scris în stele pentru azi:

 • Berbec- 21 Martie-20 Aprilie

Putem spune pe drept cuvânt că astăzi este ziua ta. Ai energie, chef de tot și toate, fiind animatorul Zodiacului. Ba mai mult, astrele își șoptesc că vin vremuri și mai bune, astfel că nimeni și nimic nu îți poate strica efervescența de astăzi. Sunt momente favorabile pentru a te ocupa mai mult de tine, chiar dacă tinzi să te orientezi către ceilalți. Gândește-te la planuri de dezvoltare personală.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Taur- 20 Aprilie-20 Mai

Ziua de azi este potrivită doar pentru dialoguri interioare și odihnă. Sunt posibile gânduri sau viziuni nu tocmai plăcute, dar depinde numai de tine să discerni lucrurile. Sigur că sunt vremuri interesante, dinamice, în care ești chemat la rampa deschisă, însa ai suficientă susținere astrală încât să te descurci onorabil. Există probleme de sănătate, dar fiind atent la semnalele organismului le poți depăși foarte bine.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Gemeni- 21 Mai-21 Iunie

Ești înconjurat de oameni deosebiți care îți vor oferi informații și propuneri de colaborare interesante. Întâlnirile și dialogurile sunt frecvente, dar spre seara dorința de a te retrage înăuntrul sufletului este puternica. Gândește-te pe îndelete la cele aflate, la sfaturi, îndemnuri sau persoane importante din viața ta. Sunt momente de excepție pentru a face o selecție în acest sens.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Rac- 22 Iunie-22 Iulie

Contează mult cum te percep ceilalți. Comunici ușor, vrei să îți expui planurile și ideile, dar bine ar fi sa nu divulgi chiar totul. Cariera este un alt punct important. Alcătuiește un plan bun de a-ți îmbunătăți poziția sociala. Dialogurile cu șefii sunt minunat susținute din astral, asa încât o persoana cu autoritate te poate auzi și, în următoarele zile, te va ajuta să-ți vezi visele împlinite.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Leu- 22 Iulie-22 August

Ai o mare dorință de elevare sufletească și pentru dialoguri cu oameni deosebiți. Viziunile tale pot fi uluitoare, însă ai încredere că sufletul tău îți oferă informațiile și soluțiile de care ai nevoie în perioada actuală. Pe de altă parte, gândurile tale sunt îndreptate către călătorii peste hotare sau către studii pe termen lung. Păstrează-ți calmul și încercă să fii obiectiv. Totul este spre binele tău.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Fecioară- 23 August-22 Septembrie

O zi bună pentru abordarea chestiunilor financiare ce vizează banii și bunurile altora. Verifică situația taxelor, impozitelor, datoriilor. Te așteaptă aspecte benefice în legătură cu finanțarea muncii tale într-un proiect cu parteneri deosebiți sau poți primi o oferta de colaborare pe termen lung. În a doua parte a zilei renunță la pragmatism și îndreptă-ți atenția către laturile spirituale ale vieții.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Balanță- 23 Septembrie-22 Octombrie

Relațiile parteneriale îți vor atrage atenția. Întâlniri, dialoguri, negocieri se amestecă într-un chip fascinant. Este nevoie de calm și discernământ în a-ți ascultă interlocutorii. Nu se recomanda discuțiile în contradictoriu, deoarece lucrurile sunt vulnerabile. Partenerul de viață îți poate  reproșa faptul că în ultima vreme te-ai ocupat doar de chestiunile financiare sau poziția ta sociala.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Scorpion- 23 Octombrie-21 Noiembrie

Începi săptămâna cu activitățile din sfera muncii. Gândurile tale sunt acaparate numai de ce se preconizează în această zona. E adevarat că și astrele te susțin, îți dau idei bune, imbold de a-ți alcătui planuri viabile, dar poate ar trebui să o iei mai ușor. Stările de sănătate fluctuează destul de mult astăzi, așa încât se recomandă prudența la segmentele capului și aparatului renal.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Săgetător- 22 Noiembrie-21 Decembrie

În câteva cuvinte, ziua poate fi definiția pentru tine astfel: cântec, joc și voie buna. Tânjești după iubire și admirație, însa ai răbdare ca în curând ți se vor îndeplini și aceste dorințe. Relația cu persoana iubita este, deocamdată, destul de răscolită. Dialogurile sunt favorizate, dar ai grija că s-ar putea să nu îți placă ce auzi. Și copiii sunt o temă interesantă și importantă, deci ia-o în calcul.

Sursa horoscopcafe.ro

 

 • Capricorn- 22 Decembrie-19 Ianuarie

Activitățile casnice și chestiunile legate de familie sunt temele zilei. Poți să faci o curățenie drastică sau să-ți propui planuri de îmbunătățire a spațiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei sunt interesante, dinamice și ar trebui să fii foarte atent la ce spun ceilalți. Există și varianta unor discuții aprinse, însă răbdarea și discernământul trebuie să te însoțească în permanență.

sursa: horoscopcafe.ro

 • Vărsător- 20 Ianuarie-18 Februarie

Ești predispus la călătorii pe distanțe scurte. Ori ești deja în vizita la rude sau prieteni apropiați, ori pleci astăzi la ei. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia sunt dinamice, cu note ușoare de conflict, însă acum se lămuresc diverse animozități, iar în curând totul va fi minunat. Pe de alta parte, gândurile tale se îndreaptă către familie și tot ce ține de ea. A doua parte a zilei te găsește acasă, în mijlocul celor dragi.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Pești- 19 Februarie- 20 Martie

Astrele îți transmit că astăzi este indicat să te ocupi pe îndelete de chestiunile financiare. Este vorba despre banii câștigați din munca proprie și de bugetul cheltuielilor cotidiene. Se pare că îți dau târcoale idei legate de afaceri, investiții sau cumpărături extravagante. Ideile de plasamente financiare sunt bune și utile. Ar trebui să le notezi, fiind posibilă și apariția unor colaboratori în acest sens.

Sursa horoscopcafe.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.