18 septembrie 2020, 16:31

Horoscop 9 iulie, luni. Vezi ce spun astrele despre începutul tău de săptămână

Deși ești după un weekend relaxant și nu ai chef să faci nimic, vezi ce-ți rezervă astrele, poate spre finalul zilei te așteaptă o surpriză plăcută, poate chiar un liber cadoul de la șeful tău. Ce zodie ești?

 • Berbec- 21 Martie-20 Aprilie

Sunt posibile cheltuieli neașteptate, fie pentru nevoile tale cotidiene, fie pentru o călătorie îndepărtată sau pentru un prieten aflat departe de granițele țării. Ar fi bine să-ți chibzuiești atent bugetul și să nu forțezi nota. Tendința de a cheltui pe fleacuri este mare și păguboasă. Este momentul sa înveți să trăiești cu strictul necesar și să te orientezi numai spre priorități.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Taur- 20 Aprilie-20 Mai

Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca este mai dificil să te implici în activități de anvergura sau în discuții importante. Emotivitatea este ridicată, existând riscul să gafezi serios, mai ales dacă te implici fără să fii rugat, în treburile altora. Liniștește-te și orientează-ți eforturile numai spre sarcinile tale. Seara, sfătuiește-te cu cei dragi pe tema evenimentelor zilei.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Gemeni- 21 Mai-21 Iunie

Ziua favorizează discreția și dialogurile tăinuite cu personale din anturajul apropiat. Se pare ca acum te confrunți cu multe idei și concepții care s-au dovedit neprofitabile în ultima vreme. Ai nevoie de o schimbarea radicală de mentalitate. Folosește contextul astral de astăzi și meditează în tihna la relațiile și situațiile în care ești implicat. Vei descoperi lucruri interesante.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Rac- 22 Iunie-22 Iulie

Ești tentat sa apelezi la prieteni sau la persoanele care te susțin în plan profesional. Alege-ți cuvintele și gesturile cu grija, deoarece unii te pot sancționa chiar și pe banalități. Segmentul acesta relațional se află într-un con de umbra, astfel că este posibil să nu obții rezultatele scontate. Răspunsurile la întrebările tale și soluțiile de care ai nevoie le cunoști doar tu.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Leu- 22 Iulie-22 August

Sunt șanse sa întâlnești persoane importante cu funcție, atât la serviciu, cât și în alte contexte oficiale. Dialogurile cu aceste persoane îți aduc pe de o parte lămuriri vis a vis de prestația ta de la locul de munca. Însă pe de alta parte, informațiile vehiculate astăzi în preajma ta te vor ajuta să-ți formezi o vedere de ansamblu a situației socio-profesionale în care te afli.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Fecioară- 23 August-22 Septembrie

Se conturează întâlniri și dialoguri cu cineva aflat în străinătate. Tensiunile dintre tine și ceilalți astăzi sunt accentuate. Divergenta opiniilor și mentalitățile diferite îți creează disconfort și astfel îți este dificil să comunici sau să participi activ la discuții. Relaxează-te și deschide-ți mintea și sufletul! Vei afla lucruri interesante și utile. După-amiaza plimbă-te în aer liber.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Balanță- 23 Septembrie-22 Octombrie

Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe, datorii de tot felul. Este posibil să apară îngrijorări vis a vis de bugetul comun cu partenerul de viață. Trasează un plan de cheltuieli pentru următoarele patru săptămâni și urmează-l îndeaproape. Te vei descurca onorabil cu toate. Rezerva-ți momente liniștite și observa oamenii și evenimentele, dincolo de aparente.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Scorpion- 23 Octombrie-21 Noiembrie

O zi cu multe răscoliri în plan partenerial. Însă privește partea plină a paharului și învață din fiecare situație comună cu ceilalți. Sfaturi bune și ajutor necondiționat primești de la membrii familiei, astfel că ar fi bine să împărtășești cu aceștia fiecare neplăcere pe care o întâmpini. După-amiaza, rezervă-ți momente pentru a te gândi, în tihnă, la evenimentele zilei.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Săgetător- 22 Noiembrie-21 Decembrie

Ai spor în treburile de la serviciu, iar colaborarea cu colegii aduce beneficii și pentru tine și pentru ei. Totuși ai grijă și dozează-ți eforturile. Sănătatea este precara pe segmentele ficatului, astfel ca ai nevoie de odihna regulata. Este posibil sa te gândești la consultații și analize medicale. Sfatul specialiștilor în sănătate ți-ar prinde bine, însă nu forța nota.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Capricorn- 22 Decembrie-19 Ianuarie

Discuțiile cu cei dragi sunt importante, așa încât ascultă cu atenție și evită să formulezi opinii sau concluzii. Neînțelegerile pornesc de la bani, în special de la veniturile tale din segmentul muncii. Este posibil ca ceilalți să dorească să-i sprijini financiar mai mult. Stabilește niște limite materiale clare până la care poți și vrei să-i ajuți. Nu-i lăsa să profite de generozitatea ta.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Vărsător- 20 Ianuarie-18 Februarie

Interesantă zi în plan domestic. Ai șanse să desfășori treburi domestice, să discuți cu neamurile sau să planifici vizite în locurile natale. Unii membrii ai familiei te vor provoca, fie pe teme patrimoniale, fie pe discuții vechi legate de concepții și principii legate de familie și implicațiile ei. Ascultă și părerile celorlalți, dar susțineți punctele de vedere cu dovezi palpabile.

Sursa horoscopcafe.ro

 • Pești- 19 Februarie- 20 Martie

Multe informații primești astăzi pe cai mai puțin obișnuite. De la subiecte cotidiene banale, până la informații de anvergură legate de sănătate sau de domeniul financiar, totul se amestecă într-un carusel destul de greu de urmărit. Spre seara, rezervă-ți momente pentru a recapitula cele aflate astăzi. Cineva din anturajul apropiat îți va ține isonul și te va ajuta cu selectarea informațiilor.

Sursa horoscopcafe.ro

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.