22 ianuarie 2021, 5:08

Horoscopul zilei – 12 iunie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Cei care au de făcut diverse treburi în gospodărie pot profita de trigonul astral favorabil de azi, fiindcă beneficiază de mai multă energie și au posibilitatea să coopereze foarte bine cu cei din jur.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Luna se află în Gemeni și îți dezleagă limba, probabil în exces uneori, așa că fii atent ce și cui comunici, ce și unde scrii și mai ales ce semnezi. Din dorința de a înnoi ceva în relațiile și viață ta, e posibil să treci cu vederea detalii esențiale și să regreți ulterior deciziile luate astăzi. Așadar, e de preferat să ai ceva mai multă răbdare și discreție. Cuvintele și comunicarea fac și desfac totul, depinde cum le folosești.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Toate gândurile și intențiile par să ducă la bani. Luna aflată în Gemeni activează zona banilor și a acumulărilor materiale, însă aspectele sunt destul de încordate, indicând o anumită impulsivitate în decizii financiare dar și necesitatea de a-ți reevalua bugetul și a fi mai atent cu administrarea lui. S-ar putea că niște plăți restante să nu mai poată fi amânate, iar cheltuielile nesăbuite te pot conduce spre impas. Cu alte cuvinte, astăzi e bine să fii rezervat și cât mai atent cu banii.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Pentru ține, Luna în semnul tău solar e și nu e un aliat, depinde cum te foloseșți de energia acesteia. Pe de o parte, există premize pentru impulsivitate, agitație și nerăbdare, însă în același timp, e o zi excelență pentru a iniția discuții pentru care nu ai avut curaj, starea necesară sau cuvintele potrivite. Ține minte că interacțiunile cu oameni și spații noi sunt de bun augur astăzi, așa că fii deschis spre a explora cât mai multe posibilități și idei.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

Pentru tine, se recomandă discreție totală, chiar dacă ți-ai programat discuții și întâlniri importante. Cu alte cuvinte, e esențial să asculți cu atenție, să strângi date, să explorezi cât mai multe posibilități, înainte de a da verdicte și  a trage concluzii. E bine „să dai cât mai puțîn din casă” astăzi și să furnizezi cât mai puține detalii despre planurile și afacerile pe care le derulezi, și numai în situațiile în care acestea ajută la clarificarea sau ajustarea unor proiecte.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Vrei, nu vrei, astăzi ieși în lume. Luna în Gemeni te poartă în cercuri noi, în conversații inedite, dar e posibil și să ai de-a face cu destui oameni indiscreti… sau impusivi. Vorba e lungă, dar nu te gândi că e și de valoare ceea ce auzi, pentru că oamenii sunt mai degrabă predispuși acum la flecareli, bârfe și în general risipă de cuvinte doar pentru a se auzi vorbind. Așa că îți revine sarcina de a selecta ce e potrivit pentru ține, astfel încât să risipeșți cât mai puțînă energie în contexte sterile.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Pentru ține, ziua aduce destul freamăt în zona profesională și în relațiile cu șefii sau cu asociații. Fie ți se cere să aloci mai mult timp decât erai pregătit să oferi, fie apar sarcini noi, fie eșți tras la răspundere pentru niște erori mai vechi… În orice caz, nu te grăbi să reacționezi, ci așteaptă să te clarifici cu privire la întregul context și cauzele acestor situații, abia apoi vei putea acționa adecvat și în avantajul tău.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

E posibil că astăzi să ai de-a face cu instituții de stat pentru a obține/depune cereri sau alte documente. E o zi bună pentru a rezolva astfel de chestiuni, mai ales dacă acestea au fost amânate mai mult timp. Pe de altă parte, dacă ai de susținut examene sau discursuri în public, asigura-te că știi ce vrei să comunici și ordonează-ți ideile riguros pentru că există risc de interpretări greșite sau greșeli din grabă și neatenție.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Destul de multe informații și mesaje ajung la ține astăzi, pe cai știute și neștiute. Flerul tău de detectiv se activează, așa că poți află orice te  interesează. Nu exagera însă cu indiscreția, că să nu stârneșți conflicte ce cu greu vor fi oprite, în anturajul tău. În altă ordine de idei, este o zi bună pentru a inova ceva, a adaugă ceva nou în zona muncii și a rutinei zilnice.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Cu Luna în Gemeni, în zona parteneriatelor, astăzi eșți destul de sensibil la percepțiile celor din jur în ce te privește, de unde și tendința de a aștepta confirmări, sfaturi și păreri de la aceștia. Totuși, bazează-te mai puțîn pe ceea ce vine din exterior sau filtrează cu grijă ceea ce auzi și vezi. Astfel, în loc să te lași distras de puncte de vedere exterioare și de o energie care te fură, poți rămâne atent la ceea ce știi tu că e corect și bun pentru ține.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Luna activează astăzi zona muncii și se anunță o zi cu destul de multă agitație și cu o dinamică aparte. E drept că poți face o grămadă de lucruri, într-un timp record, totuși evita epuizarea prin consumul de energie în activități care nu-ți sunt utile. În același timp, abordează cu tact relațiile cu cei din familie, mai ales dacă aveți de discutat pe marginea unei schimbări pe care va doriți să o faceți.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Nu respinge ideile noi, doar pentru că ai impresia că nu se potrivesc cu ce faci acum sau nu intră în grațiile prietenilor. Fii atent astăzi la posibilitățile noi de a crea ceva sau de a reformula un proiect de care te-ai plictisit. Astăzi, pentru ține, măiestria constă în  a echilibra ceea ce dorești să păstrezi vechi, cu ceea ce simți să adaugi nou. Ai încredere în creativitatea și inspirația ta.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

O zi dinamică, în ce privește activitățile legate de familie, casă, spațiu de lucru. Astăzi nu prea ai stare, îți vine să muți lucrurile dintr-o parte în altă, să le schimbi locul, pentru că ai nevoie de ceva noutate în acest sens. Poți primi vizite, fiind o zi propice pentru a crea atmosfera în familie și a dinamiza puțîn viață ta zilnică. Nu neglija însă nici responsabilitățile profesionale și nici nu intră în polemici cu superiorii, potrivit astrocafe.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.