22 ianuarie 2021, 5:29

Horoscopul zilei – 13 iunie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Contextul astral de azi este favorabil activităților și planurilor secrete, ferite de curiozitatea celorlalți.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte din varii motive. Neplăceri ar putea apărea de la faptul că un membru al familiei îți face alt program, fără să-ți ceară în prealabil acordul. Însă, cu puțîn efort și bunăvoința vei reuși să te descurci printre hățișurile zilei. Prieteni, simple cunoștințe, chiar și vecini vor veni în prejma ta fie pentru a-ți cere sfaturi, fie doar pentru a te salută.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Sunt posibile câștiguri financiare substanțiale dinspre segmentul profesional în care activezi. Astfel, starea ta de spirit se va îmbunătăți, ba chiar vei fi tentat să cheltuieșți ceva bani și pentru cei dragi, mai puțîn norocoși astăzi decât ține. Însă, ferește-te să fii prea rigid în idei sau prea insistent cu implicarea ta în treburile altora. Spre seară, relaxează-te la o șuetă cu cei dragi.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

O zi cu multă încărcătură emoțională. Astfel, relațiile cu ceilalți devin tensionate, iar implicarea ta în prea multe activități duce la rezultate nesatisfăcătoare. Se recomandă prudență mai ales în relațiile cu șefii sau cu oficialii diverselor instituții contactate. Tendința de a respinge regulile sau ideile altora este mare și neverosimilă. Relaxează-te, nimeni n-are nimic cu tine.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

Cel mai bine te simți în locuri liniștite, departe de tot și toate. Minunat este că va apărea un context potrivit pentru a medita pe îndelete la relațiile și situațiile din viață ta. Vei reuși să depistezi punctele slabe, nemulțumirile ascunse, însă totodată vei află și soluții de îmbunătățire sau ameliorare a lor. Îngrijește-ți sănătatea, odihnește-te și înconjoară-te de lucruri frumoase.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Interesante sunt dialogurile și întâlnirile cu prietenii. Ușor, rapid și chiar gratis vei primi informații utile și sfaturi deosebite. Însă pentru a echilibra balanța darurilor este bine să mulțumeșți sincer celor care vin spre ține, indiferent dacă cele auzite îți fac plăcere sau nu. Totul concură astăzi la bunăstarea ta materială pe de o parte și la dezvoltarea personală, pe de alta.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Ești o mică vedetă în segmentul socio-profesional în care activezi. Colegi, șefi, chiar și prieteni vin spre ține fie pentru a-ți admira performanțele, fie pentru a te atenționa să-ți îmbunătățeșți prestația la locul de muncă. Unele momente ale zilei pot fi anoste, delicate mai ales în relația cu șefii, de aceea fii precaut. După-amiază este potrivită activităților gospodăreșți.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Este o zi favorabilă activităților de învățare, de schimb de informații, cam tot ce ține de sfera intelectuală poți întreprinde cu succes. Posibil să întâmpini ceva neplăceri în relațiile cu ceilalți, mai ales în cele care presupun lucrul profesional în comun. Pentru a-ți relaxa mintea, gândește-te la un plan de călătorie peste mari și țări sau la abordarea unui nou stil de viață sau de muncă.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Ziua îți aduce în atenție segmentul financiar comun cu alții cum ar fi plata facturilor, taxelor, achiziționarea unor bunuri sau servicii. De asemenea poți relaționa destul de bine cu specialișți în finanțe, te poți informa asupra păstrării în siguranță a banilor și bunurilor personale sau parteneriale. Ferește-te de a te implică în cheltuieli nefondate sau în câștiguri iluzorii!

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Relațiile parteneriale sunt disonanțe, probabil deoarece eșți foarte orientat spre scopurile tale personale și nu ții cont nici de partenerul de viață, nici de colaboratori nici de partenerii de afaceri. Oprește-te din iureșul treburilor tale și privește atent la ceilalți. Nemulțumirile lor sunt fondate, iar acum sunt momente potrivite pentru a dizolvă multe din animozitățile acumulate.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Se pare că ai multe treburi de rutină de rezolvat atât în plan personal acasă, cât și în plan profesional la serviciu. Totuși, dozează-ți eforturile și ocupă-te numai de priorități, pentru că ai nevoie de odihnă. Se pot evidenția unele afecțiuni ale sistemului respirator. De evitat consultațiile și analizele medicale pentru că sunt momente pasagere și le poți depăși cu bine.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

O zi în care relațiile sentimentale par să-ți ofere relaxare, distracție și discuții interesante pe teme financiare sau filozofice. Totuși se pot ivi niscai neguri de la banalități, de aceea fii prudent și evita îngăduitor provocările. Pe de altă parte, orientează-ți eforturile spre un hobby sau spre a te recrea în natură alături de cei dragi. Cultivă conștient și permanent gândirea pozitivă.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Apropierea de familie, de rude, de obiectele și locurile dragi din copilărie te îmbie astăzi să te pierzi într-o dulce visare la vremuri demult apuse. Minunat este că te poți concentra în același timp și la activitățile cotidiene, fără să-ți fie afectate capacitățile de lucru. Depinde numai de ține să insufletesti atmosfera de acasă sau să reiei legătură cu cei dragi, conform astrocafe.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.