22 ianuarie 2021, 5:45

Horoscopul zilei – 18 iunie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Conjunctura astrală de azi este avantajoasă pentru interacțiunile sociale și favorizează legarea unor noi relații, inclusiv în domeniul afacerilor, și revitalizarea proiectelor care se bazează pe cooperare.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Activitățile de rutină îți vor umple întreaga zi. Ai spor și succes în orice demers, mai ales la locul de muncă. Însă ai grijă să-ți dozezi eforturile, să-ți planifici riguros activitățile și să te ocupi numai de sarcinile tale de lucru. Sănătatea este vulnerabilă și ți-ar prinde bine câteva momente de odihnă, o plimbare ușoară în aer liber sau o discuție amicală cu cineva drag.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Cu ajutorul unor rude apropiate sau a unor prieteni, te poți distra pe cinste astăzi. Totuși, printre snoave și aventuri ar fi bine să fii prudent la ceea ce ți se spune. Sfaturile și informațiile primite îți vor fi de mare folos în viitorul apropiat. Evita excesele de orice fel! Persoană iubita sau copiii îți pot reproșa faptul că îi neglijezi în ultima vreme. Rezervă-ți timp și pentru cei dragi!

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Ziua este favorabilă activităților gospodăreșți și dialogului cu membrii familiei. Însă, rezervă-ți momente pentru a medita în tihna într-un loc drag sufletului tău. Prin intermediul unei rude sau răsfoind un album cu fotografii de familie ți-ai putea lămuri chestiuni familiale care te frământă de ceva vreme. Amintește-ți numai aspectele plăcute ale copilăriei și ale relațiilor cu cei dragi!

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

Este rost de călătorii pe distanțe scurte, fie pentru a rezolva chesituni profesionale, fie pentru a ajută pe cineva apropiat. Eșți vulnerabil la problemele altora, așa încât fii prudent și nu te lasă impresionat. Pe de altă parte, unii te vor provoca spre a află mai multe despre ține și intențiile tale. Planifică-ți atent timpul și resursele materiale! Seară îți aduce pace în casă.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Săptămâna debutează cu cheltuieli majore, dar neplanificate. Din când în când, parcă o mâna nevăzută te îndeamnă să faci diverse cumpărături sau să oferi cadouri celor din jur. Fii prudent și controlează-ți pornirile, deoarece riscul de a rămâne fără un șfanț este mare. Este posibil să-ți crească veniturile din activitatea profesională desfășurată.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Ar trebuie să te simți în formă, chiar dacă pe alocuri vor mai interveni stări emoționale dificil de gestionat. Se pare că hibă este la relațiile cu șefii sau cu oficialitățile la modul general. Evita conflictele gratuite! Tu eșți cel care are ceva cu ceilalți, indiferent ce ți-ar oferi aceștia sau oricât ar încerca să-ți între în voie. Relaxează-te, plimbă-te în aer liber și bucură-te de toate!

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Ești retras astăzi și dornic de a fi numai în compania ta. Eșți predispus la izolare și odihnă, de aceea evita activitățile solicitante și dialogurile de anvergură. Cineva din anturajul socio-profesional îți va oferi informațîi prețioase vizavi de mersul lucrurilor în domeniul în care lucrezi. Totuși, filtrează cele aflate și nu te încrede chiar în oricine!

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Sfaturile prietenilor sunt frecvente întreagă zi. Cu toate că unele remarci te vor necăji pe moment, până la urmă vei constată că au avut dreptate. Selectează din ele aflate, informațiile pe care le simți potrivite situațiilor în care eșți implicat în această perioada. Cineva aflat departe de granițele țării te va binedispune cu veșți interesante. Lecturează o carte amuzantă!

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Ziua anunță dialoguri și întâlniri oficiale, cu șefii de la locul de muncă sau cu reprezentanți ai unor instituțîi oficiale. Datorită unor divergente de opinii și concepții sunt posibile discuții aprinse, neintelgeri și negocieri eșuate. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile. Foarte ușor totul poate fi rastalmacit. Membrii familiei, cei dragi te vor sprijini în tot ce vrei să realizezi.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

La locul de muncă se pot ivi discuțîi aprinse, pe seama concepțiilor de viață diferite. De fapt traversăm o perioada în care gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că una se gândește, alte se spune și cu totul altceva se înțelege. Fii prudent și nu lua lucrurile prea personal. Elanul de care dai dovadă în câmpul muncii îi poate deranja pe colegi. Partenerul de viață îți este alături.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Este posibil să primeșți bani dintr-o colaborare sau veșți interesante în acest sens. Amintește-ți să achiți la timp facturile sau alte tipuri de datorii. Astăzi sunt momente favorabile pentru planificarea bugetului, trasarea unor direcții financiare profitabile, dar și pentru a privi dincolo de aparențele vieții cotidiene. Rezervă-ți momente pentru relaxare și discuțîi amicale.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Colaborările profesionale îți pot da ceva bătăi de cap. Sunt posibile răsturnări de situații în activitățile comune cu alții. Însă, având în vedere faptul că mentalul colectiv este bulversat și comunicarea dificil de realizat este bine să eviți discuțiile contradictorii și să lași deciziile majore pentru o altă perioada. Susține-ți punctele de vedere și nu te lasă impresionat de problemele altora, conform astrocafe.ro.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.