25 ianuarie 2021, 21:58

Horoscopul zilei – 28 iunie 2018 – vezi ce ți-au pregătit astrele

Astrologii ne avertizează că opoziția dintre două corpuri astrale ne poate influența considerabil activitățile cotidiene. În limbaj curent, opoziția Soare-Luna este fenomenul de Luna Plină.

Berbec

Sursa horoscopcafe.ro

Interesantă zi pentru relațiile cu șefii sau cu alte persoane cu funcție din diverse instituții oficiale. Sunt posibile discuții aprinse și retrospective ale activității tale profesionale de la locul actual de muncă. Sunt momente în care poți afla părerile adevărate ale colegilor și șefilor despre tine și prestațiile tale profesionale. Fii prudent, discret și ascultă cu atenție ce ți se spune. Seara îți vei găși liniștea alături de familie.

Taur

Sursa horoscopcafe.ro

Componenta mentală este foarte activă și există riscul să vorbeșți mult și fără rost. Ar fi bine să asculți la discuțiile altora și eventual să-ți notezi anumite informații. Printre banalitatile cotidiene se vor strecura frânturi de adevăruri, de care ai nevoie atât la locul de muncă cât și în relațiile cu cei dragi. Totuși evita luarea deciziilor importante și emiterea unor judecați pripite. Spre seară, relaxează-te cu o lectură amuzantă.

Gemeni

Sursa horoscopcafe.ro

Capitolul financiar îți poate da bătăi de cap, mai ales aspectele privitoare la cheltuieli comune pe facturi, taxe, servicii sau moșteniri. Selectează prioritățile și evită hazardarea în investiții care depășesc puterea ta de câștig. Sunt momente importante în care ai șanse să pui anumite limite vis-a-vis de bugetul comun cu alții. Mofturile personale sau ale celor dragi nu-și au rostul și locul acum. Unii doresc, în secret, să profite de pe urmă agoniselii tale.

Rac

Sursa horoscopcafe.ro

Unele colaborări sau înțelegeri cu partenerul de viață se pot răsturna spectaculos astăzi. Este bine să iei aminte la spusele celorlalți, însă vorbește strictul necesar. Chiar dacă unele aspecte parteneriale îți displac, ai încredere în providență că te ajută discret, din umbră. Sunt momente foarte importante pentru orice tip de relație partenerială. Spre seară pot interveni chestiuni financiare, de genul achitarea unor facturi.

Leu

Sursa horoscopcafe.ro

Este mult de lucru la serviciu, dar cheful lasă de dorit. Ar fi bine să apelezi la ajutorul colegilor, pentru că organsimul tău este slăbit. Se pot accentua afecțiuni ale sistemului osos și ale sistemului digestiv. Evită, pe cât posibil consultațiile și analizele medicale, deoarece pot interveni erori de diagnostic și tratament. Odihna, compania celor dragi și o alimentație ușoară te pot ajută mult.

Fecioară

Sursa horoscopcafe.ro

Activitățile comune cu persoana iubită sau copiii au succes astăzi, chiar dacă, pe alocuri, mai pot interveni discuții aprinse, neînțelegeri sau divergente de opinii pe chestiuni financiare. Este bine să eviți polemicile, deoarece subiectivismul este accentuat. Privește partea plină a paharului relațiilor sentimentale, pentru că este frumoasă, interesantă și de bun augur pentru ține. Spre seară, oboseală își va spune cuvântul.

Balanță

Sursa horoscopcafe.ro

Dorința de a sta acasă, alături de cei dragi este mare, dar este posibil să ai multe treburi de rezolvat fie la serviciu, fie în diverse alte locații. Organizează-ți timpul și prioritățile, astfel încât să le împaci pe toate. Membrii familiei te sprijină prea puțin, de aceea nu te baza pe ei astăzi. Spre seară sunt posibile cheltuieli necesare casei sau membrilor familiei. Fii prudent cu banii și nu te avânta în cumpărături majore.

Scorpion

Sursa horoscopcafe.ro

Activitățile intelectuale au succes numai dacă sunt programate sau începute acum câteva zile. Poți finaliza cu succes diverse demersuri profesionale, care necesită întocmirea unor documente, comunicarea cu persoanele străine, dar de care ai nevoie pentru locul de muncă. Fii prudent și la nevoie cere sprijinul unor colegi sau cuiva din anturajul familial. Călătoriile pe distanțe scurte sunt o tema importantă.

Săgetător

Sursa horoscopcafe.ro

Sunt posibile cheltuieli sau discuții importante legate de veniturile tale salariale. Cumva te descurci cu banii, plata muncii depuse la serviciu este la zi și suficientă, însă pot apărea temeri legate de viitoarele tale câștiguri. Sunt momente bune, pentru a te gândi la variante noi de lucru, care să-ți aducă beneficii. Cu puțîn efort, bunăvoința și răbdare vei găși soluții remarcabile. Totul este să ai încredere că vor prinde contur.

Capricorn

Sursa horoscopcafe.ro

Ești emotiv și cu greu îți poate intra cineva în voie. Liniștește-te, evită provocările și ocupă-te numai de activități ușoare. De mare folos îți sunt tratamentele de îngrijire corporală sau achiziționarea unui obiect vestimentar dorit demult. Invită un prieten drag să te însoțească la o plimbare în aer liber sau la o hoinăreală prin magazinele preferate. Spre seară te vei simți mult mai bine.

Vărsător

Sursa horoscopcafe.ro

Sănătatea este vulnerabilă și de aici va apărea dorința de interiorizare și odihnă. Ocupă-te numai de treburile prioritare și la nevoie cere sprijinul celor dragi. Plimbă-te în aer liber, înconjoară-te de lucruri frumoase și de oameni de încredere. Sfaturile lor îți aduc alinare, idei bune și încrederea că vei depăși toate situațiile neplăcute în care eșți implicat. Spre seară te vei simți în formă, dar nu forță notă.

Pești

Sursa horoscopcafe.ro

Ziua aduce multe neplăceri în relațiile cu prietenii și cu persoanele din segmentul profesional. Ferește-te de aceste persoane și mai ales evită să-ți povestești slăbiciunile și intențiile de viitor. Îți sunt favorizate acțiunile discrete, departe de ochii celorlalți. Dacă simți nevoie să discuți cu cineva, caută persoanele care s-au dovedit de încredere până acum și care au o mentalitate pozitivă.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.