CITIRE

Ianis Hagi, dorit de cluburi mari din Europa! Cât ...

Ianis Hagi, dorit de cluburi mari din Europa! Cât oferă belgienii pentru fotbalistul român

Ianis Hagi la numai 20 de ani a cucerit lumea cu talentul său. Tânărul se află în topul preferințelor din Europa de Vest, iar despre echipe din Olanda și Belgia se spune că sunt mereu cu ochii pe fiul cunoscutului „Rege”. 

Conform celor de la mediafax.ro, Genk ar fi dispusă să dea și până la zece milioane de euro pentru a primi serviciile lui Ianis Hagi, de la naționala de tineret. Tot aceștia menționează că Gică Hagi, i-ar fi făcut pe belgieni să fie de acord cu o clauză specială prin care Ianis să beneficieze de un anumit număr de meciuri.

Această hotărâre ar fi fost luată de cel aflat la conducerea echipei Viitorul ca urmare a evenimentelor prin care a trecut Ianis când s-a aflat în afara țării, la Fiorentina. Cât s-a desfășurat înțelegerea cu reprezentanții clubului din Seria A, tânărul nu a jucat prea multe minute la prima echipă, asta în pricina faptului că la echipa de tineret avea prestații impresionante, demonstrându-și în permanență calitățile native.

Cei din presa Italiană s-au declarat surprinși de modul în care au luat hotărâri cei din echipa tehnică, însă în prezent Hagi pare că a obținut ce și-a dorit, iar fiul său urmează să primească ocazia de a dovedi că este pregătit să le facă față seniorilor.

În urma rezultatelor foarte bune pe care le-a avut la Campionatul European cei de la Genk au precizat că sunt dispuși să ofere și zece milioane de euro. Tânărul Hagi a dovedit că are foarte multă maturitate în joc, asta pe lângă restul calităților de tehnică pe care a arătat că le deține. Dacă această schimbare va avea loc, Ianis Hagi ar urma să devină cel mai scump jucător care ar fi vândut din rândul celor de la Liga 1. Actualul record este deținut de Nicolae Stanciu care a fost vândut tot în Belgia, mai exact la Anderlecht pentru suma de nouă virgulă opt milioane de euro.

Decarul de la Viitorul a avut meciuri remarcabile și în cadrul ligii interne în sezonul care s-a finalizat recent. În cele 39 de meciu a reușit să marcheze de 14 ori și să contribuie cu alte opt pase decisive la victoriile obținute de echipă. Din pricina evoluțiilor, cei de la Transfermarkt îi conferă o cotă de piață cu patru milioane și jumătate de euro mai mult ca la startul stagiunii 2018 respectiv 2019, ajungând astfel la o cotă de șase milioane de euro.

Sursă foto cover: sport.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.