CITIRE

Idei de amenajări ale teraselor de la designerul A...

Idei de amenajări ale teraselor de la designerul Adela Pârvu

Într-o eră a trendurilor în care predomină non culorile, Adela Pârvu reușește să aducă culoare prin ideile sale, așa cum se prezintă și pe blogul său: „O VIAȚĂ AVEM? COLORATĂ SĂ FIE! Iubesc oamenii, lumina şi culorile. Îmi place să caut, să simt, să înţeleg ceea ce mă înconjoară”.

Adela Pârvu este jurnalist din 1995. A lucrat ca reporter, a fost colaborator la reviste precum Tango, Femeia, Mami, Beau Monde, Cosmopolitan, National Geographic Traveler. Pasiunea sa cea mai mare o reprezintă amenajările interioare, iar acum este implicată în proiectul „Visuri la cheie”.

Iubitoare de frumos, Adela Pârvu își împărtășește experiența sa pe blogul personal, ajutând oamenii.

Fiind sezonul estival, Adela Pârvu ne dă idei pentru amenajarea teraselor și balcoanelor:

„În perioada vacanțelor mulți oameni ajung în locuri frumoase, cu peisaje minunate, dar și cu amenajări care le dau idei pentru acasă. Zona mediteraneană este la capitolul terase și grădini o sursă inepuizabilă de inspirație pentru amenajarea grădinilor, teraselor sau balcoanelor, dar dacă în privința vegetației din păcate nu putem aclimatiza speciile de plante, cu siguranță putem adapta modurile de ambientare ale spațiilor exterioare. De această dată te invit să vezi idei de bănci, banchete și canapele fixe, binevenite mai ales în spațiile exterioare, unde nu-ți mai faci griji că pot fi avariate sau că e nevoie să le depozitezi în sezonul rece ori când pleci pentru mai mult timp de acasă. Dar hai să-ți spun mai multe.

Banchetele fixe, zidite merg de minune mai ales în zonele de litoral, unde piesele de mobilier pot fi practic tencuite cu același material ca și exteriorul casei. Pot fi făcute astfel de banchete din zidărie cu blocuri BCA, dar și din cărămidă ulterior tencuită. Confortul poate fi ușor adus cu ajutorul pernelor și saltelelor dehusabile.

Când spațiul este mai restrâns și există multe condiționări de organizare cauzate de prezența ușilor și ferestrelor, ideea unei banchete zidite poate fi adaptată sub forma unui divan și reglată ca înălțime pentru a încăpea sub o fereastră.

Cu mobilierul fix poți masca și țevi, instalații care trec pe la exteriorul casei și pe care dorești să le ai protejate pe timpul iernii. Așa că o structură cu rol de mobilier vara poate fi și una care-ți maschează și izolează instalațiile pe timp de iarnă, dar asigură și un aspect vizual plăcut, indiferent de anotimp.”

Articolul complet îl puteți regăsi aici: https://adelaparvu.com/2018/08/03/20-idei-de-banchete-pentru-terase-si-balcoane/ 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.