2 iulie 2020, 12:23

Idei pentru a câștiga mai mult spațiu în bucătărie

Pentru o depozitare cât mai ușoară și eficientă, dar și pentru a utiliza la maxim spațiul existent în bucătărie vă prezentăm mai jos câteva idei de-a dreptul practice. Chiar dacă locuința este una de mici dimensiuni, nevoile vor fi întotdeauna nelimitate (spre deosebire de resursele financiare). Într-o bucătărie mică mereu va fi dificil să depozităm absolut toate lucrurile pe care vrem să le păstrăm, acesta este și motivul pentru care trebuie să fim cât mai eficienți în utilizarea spațiului.

De multe ori un loc mic pare și aglomerat sau dezordonat, dar treburile nu sunt chiar așa. Nu trebuie să lăsăm spațiul insuficient să ne afecteze într-un fel sau altul dorința de a păstra anumite obiecte de care avem cu adevărat nevoie.

În primul rând trebuie să facem ordine, ce înseamnă asta? Este simplu, împărțim absolut tot ce se găsește în bucătărie în două categorii una unde așezăm lucrurile de care avem nevoie și o alta unde așezăm lucrurile de care nu avem nevoie și pe care suntem conștienți că nu le folosim. Pe cele din urmă le putem arunca sau pur și simplu dona altcuiva.

Mai departe trecem la reorganizarea spațiilor, avute la îndemână. Avantajul unui spațiu mic, este acela că putem fi foarte organizați și astfel să avem la îndemână toate cele necesare atunci când gătim.

Pentru mai multe idei vă invităm să citiți și ideipentrucasa.ro.

Sursă foto: greatnews.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.