7 august 2020, 12:56

Îmbogățirea conținutului media și susținerea liderilor de opinie ai viitorului, pe agenda discuțiilor dintre Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită

Miniștrii din Arabia Saudită și din Emiratele Arabe Unite au discutat despre eforturile de a susține liderii mass-media ai viitorului și de a consolida legăturile dintre cele două națiuni. Comitetul comun pentru cooperare în domeniul mass-media, parte a Consiliului de coordonare al relațiilor dintre cele două țări, a avut loc la Abu Dhabi, informează The National.

Susținerea noilor lideri de opinie din social media

Întâlnirea inaugurală a fost prezidată de Turki Al Shabana, ministrul mass-media saudit, și Sultan Al Jaber, ministrul de stat al Emiratelor Unite și președinte al Consiliului Național Media. Pe agenda evenimentului s-au aflat planurile de stimulare a integrării și de încurajare a liderilor de opinie a rețelelor de socializare din regiune.

Îmbogățirea conținutului media

„Sperăm că acest comitet va fi o platformă media unică care să reflecte apropierea dintre cele două popoare și va ajuta la schimbul de experiențe și expertiză reciprocă pentru îmbogățirea conținutului media și pregătirea unei noi generații de lideri media tinerilor din cele două țări.”, a declarat Al Jaber.

Al Shabana a spus că comitetul va acționa pentru a arăta imaginea reală a celor două țări. „Prin intermediul Comitetului comun pentru cooperare în domeniul mass-media, căutăm să întărim legăturile de cooperare între noi și să sprijinim sectorul media printr-o serie de programe și proiecte care vor contribui la dezvoltarea sectorului mass-media.”, a spus ministrul.

Sursă cover foto: CNN


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.