4 decembrie 2021, 3:10

 IMDb TV face un serial după „Cruel Intentions”

Un serial „Cruel Intentions”, inspirat de filmul omonim de mare succes din 1999, este în dezvoltare la IMDb TV, potrivit Variety.

Serialul are în centru doi fraţi vitregi nemiloşi care ar face orice pentru a rămâne în vârful elitei unei facultăţi din Washington DC. După un incident din timpul unui ritual de iniţiere, ei vor face orice este necesar pentru a-şi păstra puterea şi reputaţia, chiar să seducă fiica vicepreşedintelui Statelor Unite.

Mai multe încercări

NBC a comandat anterior un episod pilot pentru o continuare a filmului, în 2016, cu unul dintre starurile lungmetrajului – Sarah Michelle Gellar – revenind în rolul Kathryn Merteuil.

Înainte de asta, Fox a încercat să monteze un serial prequel care a fost anulat înainte de a fi difuzat. Trei episoade din acel show au fost asamblate într-un film „Cruel Intentions 2” în 2001. O altă continuare, „Cruel Intentions 3”, a fost lansată în 2004.

Noua versiune

Noua versiune de serial este scrisă de Phoebe Fisher cu Sara Goodman, care sunt şi producătoare executive. Neal H. Moritz şi Pavun Shetty de la Original Film vor fi producători executivi. Moritz a fost producător al filmului original şi, împreună cu Shetty, a fost producător executiv pentru pilotul NBC.

Serviciul de streaming care face parte din grupul Amazon dezvoltă de asemenea o versiune serial a „Lords of Dogtown”, apoi  va difuza serialul spinoff „Bosch”. În prezent IMDb TV, difuzează o nouă versiune a serialului „Leverage” de la TNT.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.