1 iunie 2023, 23:23

În această seară: editie specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Dan Negru celebrează Ziua Internațională a Femeii, cu o ediție specială a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzată în această seară, de la 22:30, la Kanal D.  Cinci invitate celebre, Irina Margareta Nistor, Luminița Anghel, Andra Gogan, Alina Eremia și Monica Anghel, cunoscute în întreaga țară, fiecare dintre acestea fiind un nume cu greutate în industria în care activează, sunt invitate să între în “jocul cuvintelor”.

“Venim cu o ediție specială de 8 Martie. Sunt cu florile pregătite! Pentru că mintea e un substantinv de gen feminin, dați-mi voie să va prezint invitatele mele din seara asta – Irina Margareta Nistor, Luminița Anghel, Andra Gogan, Alina Eremia, Monica Anghel. Patru minute durează examenul. Aveți emoții?”, le întreabă Dan Negru pe invitatele celebre din ediția din această seară a emisiunii.

În această zi cu totul specială, cele cinci concurente vor fi întâmpinate de moderatorul emisiunii cu buchete de flori și îmbrățișări călduroase. Totodată, cele cinci concurente vedetă celebrează curajul și puterea tuturor femeilor din întreaga lume.

Nu ratați o ediție specială a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, difuzată în această seară, de la 22:30, la Kanal D!

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol