16 iunie 2024, 20:36

În cuplu și la locul de muncă. O povară, pentru relație, să lucrezi în același domeniu cu partenerul?

Ne simțim mai bine sau mai rău când viața profesională se întâlnește cu cea personală în zilele de lucru? Lucian Mîndruță aduce un subiect sensibil în emisiunea din acest weekend: la serviciu în cuplu.

În cuplu la serviciu. Este bucurie sau este povară ca un cuplu  – doi oameni căsătoriți, logodiți ori doar doi îndrăgostit să lucreze în același domeniu? Aceasta este întrebarea din această săptămână adresată de Lucian Mîndruță invitaților săi la ”Ediția de dimineață”, de la Digi 24. Răspunsurile le vom afla duminică dimineață, când vom afla și o frumoasă poveste de dragoste și dans.

”Relația la birou vs relația în cuplu”, cu invitații Mihai și Elwira Petre. O emisiune care prezintă opiniile voastre, dar și perspectiva unei familii formate în timpul orelor de program.

Cu un nou decor, noi invitați, dar la aceeași oră la care v-am obișnuit, Ediția de Dimineață este emisiunea menită să vă binedispună în fiecare duminică.

Pe Mihai şi Elwira dansul i-a unit pentru toată viaţa. Dragostea dintre ei a venit treptat, căci iniţial fiecare îşi căuta câte un partener de dans. Mihai şi Elwira s-au căsătorit în 2008, iar în 2012 au devenit părinţii unei fetiţe. Şase ani mai târziu familia li s-a mărit cu încă o fetiţă. Elwira Duda s-a născut în localitatea poloneză Koszalin. Frumoasa coregrafă a moştenit dragostea pentru dans de la unchiul ei, şi el dansator.

Mihai Petre și Elwira formează un cuplu sudat, iar participarea la „Asia Express” i-a unit și mai mult. Cei doi au reușit să formeze echipa perfectă și au câștigat marele premiu de la Antena 1. După mai multe provocări, dar și mici neînțelegeri pe parcursul competiției, aceștia își declarau mereu iubirea.

Mihai Petre spune că a fost un avantaj pentru cei doi să lucreze în același domeniu, pentru că știau la ce să se aștepte mereu, știau la ce să se aștepte de la cineva care face tot dans. ”Marea mea bucurie este că trăiesc lângă un om cu care mă completez”, mărturisește Mihai Petre în emisiunea lui Lucian Mîndruță.

”Eu am numai amintiri faine din perioada aia de început, pentru că petreceam timp numai împreună. Nici nu îmi trecea prin cap că ne-am fi putut plictisi”, mărturisește și Elwira.

Amândoi sunte sportivi de performanță, s-au cunoscut când fiecare dintre ei avea nevoie de un partener de dans. Și soarta a făcut să se intersecteze. La început au comunicat în engleză, dar ușor, ușor, Elwira a învățat româna. Și tot așa s-au îndrăgostit, s-au cunoscut mai bine, s-au descoperit.

Diferenţele dintre cei doi au făcut ca întregul să fie solid. Este foarte important să poţi să fii atent, să-l înţelegi pe celălalt şi din când în când, să fii capabil să-l surprinzi în mod plăcut.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol