14 iunie 2021, 5:03

În India un polițist patrulează cu o cască coronavirus

Un om al legii din India, mai exact din orașul Chennai, a început să poarte în timpul orelor de muncă o cască atipică a cărei design imită într-un mod fidel aspectul specific al noului coronavirus. Acesta a ales să poarte casca inedită întrucât consideră că doar așa îi poate face pe cetățeni să conștientizeze gravitatea pandemiei de coronavirus. 

Sursă foto: digi24.ro

Casca a primit și numele de „Casca Corona”, fiind confecționată de către un artist plastic dintr-o cască veche și spartă de motociclist. Politistul pe nume Rajesh Babu a ales să poarte casca în mai toate misiunile de patrulare prin oraș, deoarece așa consideră că îi va convinge atât pe șoferi cât și pe pietoni să rămână în case.

Sursă foto: digi24.ro

Aplicăm toate metodele posibile pentru a-i face pe oameni să nu mai iasă pe străzi. Această cască este una dintre metodele aplicate. Încercăm o abordare diferită. Dacă port asta pe cap, trecătorii se vor gândi mai mult la coronavirus. În special copiii”, a declarat poliţistul conform celor de la digi24.ro.

Sursă foto: digi24.ro

Conform sursei citate anterior reprezentanții poliției  care patrulează zilnic 24 din 24 pe străzi sunt de părere că această cască s-a dovedit a fi utilă, deoarece le oferă oamenilor ocazia să „vadă virusul” și astfel să conștientizeze pericolul la care se expun atunci când ales să încalce regulile.

Sursă foto cover: digi24.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.