20 februarie 2020, 9:54

În vacanță, românii își programează alt concediu. Ce locații exotice aleg pentru Revelion

Românii aflați în concediu se gândesc tot la vacanță și fac rezervări pentru Revelionul 2020.

O agenție de turism arată că cererile pentru sezonul de iarnă au crescut față de anul trecut cu 15 %.

Deși ne aflăm în plin sezon estival, clienții noștri au început să ne transmită solicitari pentru a-și achiziționa vacanța de Revelion. Românii știu deja că Revelionul este o perioadă atât de solicitată în întreaga lume, iar disponibilitatea locurilor pentru zboruri este foarte redusă așa că au învătat să își achizioneze aceste pachete din timp. În acest context, observăm o creștere a cererilor comparativ cu anul trecut de 15%. Sfatul meu pentru cei care nu s-au hotărât încă, este să contacteze agențiile pentru a avea vacanța planificată până în cel mai mic detaliu.”, declară directorul Sorin Stoica, de la Eturia.

Românii se grăbesc să rezerve cât mai repede atât pentru prețurile mici din această perioadă, cât și de disponibilitățile de cazare a regiunilor.

Ofertele pentru anul acesta în topul turistului sunt destinațiile exotice: SUA, Insulele din Marea Caraibilor, Mauritius, Maldive, Kenya și Thailanda.

Bugetul mediu per familie pentru un Revelion în aceste destinații variază în funcție de durată, număr de persoane, categorie hotel și se poate încadra după cum urmează: pentru un sejur la plajă în Thailanda, cu mic-dejun inclus, tariful este de aproximativ 5.000 de euro, pentru o vacanta în SUA, fără regim de mese inclus, o familie poate plati aproximativ 7.000 de euro. În Mauritius bugetul aproximativ pentru o familie cu un copil, în regim All Inclusive, este de 10.000 de euro, în Mexic, aceeași vacanța All Inclusive ajunge la 9.500 euro, pe când în Kenya la 7.500 euro/familie, informează economica.net

Achiziționând de acum vacanța de Revelion , turistii au posibilitatea să aleaga dintr-o paletă foarte vastă de oferte. Astfel, cu cât ne apropiem mai mult de plecare, disponibilitatea este mai scăzuta, iar tarifele mai ridicate”, mai spune Sorin Stoica.

 

sursa foto: opiniatimisoarei.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.