CITIRE

Începe cea de-a XVI-a ediție a „Concursului ...

Începe cea de-a XVI-a ediție a „Concursului Internațional George Enescu” 2018. Când va avea loc și câți participanți are

La cea de-a XVI-a ediție a „Concursului Internațional George Enescu” 2018, vor participa 270 de tineri muzicieni, fiind selectați de juriul concursului, dintr-un număr de 400 de participanți!

La eveniment vor participa tineri din mai multe țări, cum ar fi Australia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii, Austria, Olanda, Spania, Finlanda, Italia, Franța, Ucraina, Taiwan, China, Japonia, Turcia, Letonia, Croația, Bulgaria, Rusia, Germania, Suedia, Elveția, Serbia și Muntenegru, Georgia, Uzbekistan, Kazahstan, Israel, Belarus, Slovacia, România și Republica Moldova.

Sursa: mesageruldesibiu.ro

La Secțiunea „Violoncel” vor participa 80 de tineri din 27 de țări, la „Vioară” 80 din 25 de țări, iar la „Pian”  vor fi 83 din 23 de locuri diferite.

Sursa: romania-muzical.ro

Pentru Secțiunea „Compoziție” vor exista 27 de lucrări înscrise și jurizate la București, iar câștigătorii vor fi anunțați pe data de 23 septembrie în cadrul „Concertului de Închiere al Concursului”, unde juriul va fi compus din interpreți și profesori de top la nivel internațional.

Sursa: 1.agerpres.ro

În altă ordine de idei, life.hotnews.ro informează că valoarea premiilor la concursul de pe 1 septembrie de la Ateneul  Român,  se va ridica undeva la 115.000 euro

Prima Etapă a fiecărei sesiuni va avea loc în sala „George Enescu” a Universității Naționale de Muzică din București, urmând a doua etapă, Semifinala și Finala tuturor sesiunilor desfășurate în „Sala Mare” a Ateneului Român.

Sursa: romanianphilharmonic.ro

Programul integral al Concursului este disponibil pe www.festivalenescu.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.