CITIRE

Începe Festivalul Internațional de Teatru din Sibi...

Începe Festivalul Internațional de Teatru din Sibiu. Iată ce ne pregătește

 Vineri, 8 iunie, începe cea de-a 25-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru din Sibiu,  fiind și cea mai mare de până acum.

În fiecare an, la Sibiu FITS a încântat mii de spectatori prin diverse activități inedite, însă, în acest an se pare că totul va fi dus la superlativ. Începând de la bugetul de 12,9 milioane de euro, evenimentul promite multe surprize care îi vor lăsa pe cei prezenți cu gurile căscate.

Sursa: hunedoaralibera.ro

”Vor fi prezenți la Sibiu 3.300 de artiști din 73 de țări, care vor juca în 525 de spectacole, în 73 de spații de joc, în fața a circa 69.000 de spectatori pe zi, pe parcursul a 10 zile! Filozofia acestui festival este promovarea marii calități artistice, făcută printr-o selecție foarte riguroasă, descoperirea unicității și diversității artistice de pe toate continentele în dialog cu artiștii români și europeni și aducerea miracolului și a emoției în stradă, în biserici, în situri istorice și în spații publice, în fața spectatorilor care nu au obiceiul de a merge în sălile de spectacole! Am înconjurat această construcție cu piloni durabili”, spune Constantin Chiriac, directorul Festivalului.

Sursa: ziarulmetropolis.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.