3 martie 2024, 10:46

Începe NAG 2023: Peste 50 de artiști expozanți la Noaptea Albă a Galeriilor, la Brașov

Noaptea Albă a Galeriilor va avea loc în data 7 octombrie 2023, moment care marchează o traducere complet diferită a sinesteziei de forme și culori cu care ne-a obișnuit echipa NAG Brașov.

Din dorința de a oferi publicului cât mai multă artă, din diferite unghiuri și abordări, anul acesta există peste 20 de spații disponibile la Brașov și peste 50 de artiști expozanți, din variate arii creative, precum pictură, ceramică, colaj digital și hârtie, bijuterii, sculptură, fotografie, tehnică mixtă, textilă și multe altele.

Potrivit organizatorilor, printre spațiile din centrul istoric al orașului unde vor expune artiștii se numără hotelul Radisson Blue Aurum și magazinul Farmec din Piața Sfatului.

Noaptea Albă a Galeriilor, cunoscută și sub denumirea de NAG, este un eveniment anual care sărbătorește arta și cultura contemporană, scrie BizBrasov.

Începând cu a zecea ediție în 2016, NAG s-a extins la nivel național, incluzând acum douăsprezece orașe și peste optzeci de galerii, spații alternative, ateliere de artiști, centre culturale și muzee.

Este o ocazie de a descoperi cele mai inedite spații dedicate culturii contemporane în orașul Brașov și împrejurimi.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol