30 noiembrie 2021, 14:01

O închisoare subterană secretă a fost găsită lângă Sankt Petersburg. Evident, nu se cunoaște originea ei (VIDEO)

Presa din Sankt Petersburg a raportat că a descoperit o închisoare subterană secretă, deghizată în cabană, cu un crematoriu de dimensiuni mari, într-un sat abandonat de lângă orașul Sankt Petersburg.

Imaginile înfățișează două celule de închisoare cu paturi supraetajate și toalete, în subsolul inundat al cabanei. Lângă una dintre celule, jurnaliștii au filmat o intrare în ceea ce părea a fi un al doilea subsol mai adânc, care era inaccesibil din cauza inundațiilor.

Accesul la buncărul subteran este asigurat de un garaj în care pot intra vehicule de mărimea camionetelor de poliție și care coboară direct în subsol. S-a descoperit că o baie din spatele cabanei avea o trapă secretă care ducea la un cuptor de mărimea unui corp uman. Autoritățile au declarat că analiza a arătat „rămășițe biologice” în cuptor, dar nu a indicat dacă acestea sunt rămășițe umane sau animale.

Jurnaliștii au vizitat buncărul după ce au fost informați despre existența sa de către unii migranți.

Primul proprietar al buncărului a fost identificat ca fiind un fost șef al unității de detenție preventivă, care s-a retras în 2004 și a murit la 51 de ani, în 2018. Al doilea proprietar se pare că este un om de afaceri în vârstă de 50 de ani și multiplu infractor care a fost condamnat pentru răpire în 2001 și care și-a schimbat numele în „Escobar” în 2010.

Anchetatorii au ajuns într-un punct mort când au investigat originile închisorii secrete subterane. Întreaga construcție a fost între timp demolată.

Foto: 47News


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.