17 ianuarie 2022, 9:36

INDIANA JONES 5 vine în 2022. Junior împlinește 80 de ani

Există actori la care se poate aplica principiul vinului – cu cât mai vechi, cu atât mai bun. Harrison Ford este cu siguranță unul dintre aceștia. Iar veștile despre noul lui film sent excelente.

Ei bine cel de-al cincilea film din serie, „Indiana Jones 5” va fi lansat în 2022. Adică exact în anul în care “Junior”, așa cum îl alinta Sean Connery, tatăl său din film, va împlini 80 de ani, scrie People.

Producţia filmului regizat de James Mangold („Logan”, „Ford v Ferrari”) este programată să înceapă în primăvara anului viitor, după ce a fost amânată din cauza pandemiei. Lansarea este prevăzută pentru iulie 2022.

Disney a făcut anunţul, specificând că proiectul este acum în fază de pre-producţie şi că va fi ultimul lungmetraj din serie.

„Suntem în faza de pre-producţie pentru următorul şi ultimul episod «Indiana Jones». Şi, desigur, Indy însuşi, Harrison Ford, va reveni să încheie călătoria acestui personaj legendar”, a spus preşedintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, care va fi producător.

Steven Spielberg, care a regizat primele filme din franciză va reveni, însă în rol de producător executiv.

INDIANA JONES 5 vine în 2022. Puțină istorie despre serie

Ford, acum în vârstă de 78 de ani, a interpretat prima dată rolul Indiana Jones în 1981. Succesul mondial a făcut ca personajul să revină în 1984, 1989, cu Sean Connery în rolul tatălui protagonistului, şi în 2008, cu Shia LaBeouf şi Cate Blanchett în distribuţie.

Citește și:

SUCCES. Filmul „colectiv” a fost desemnat cel mai bun documentar la Premiile Academiei Europene de Film


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.