13 iulie 2024, 6:39

INEDIT. Competiție de cros în interiorul instituțiilor din Sfântu Gheorghe

Aproximativ 200 de persoane vor alerga, vineri, la una din cele trei probe, de 5 sau 10 km, respectiv 5 kilometri de nordic walking, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Târgu Mureș.

Prima ediţie a concursului ”Sepsi Inst. Run” are loc de la ora 18:00, fiind organizat în premieră națională.

Startul și finish-ul se dau din Piaţa Centrală a municipiului Sf. Gheorghe. Pe traseu, alergătorii vor intra efectiv în mai multe clădiri din municipiu, spune reprezentanta organizatorului, Asociaţia Green Race, Bagoly Melinda: „Ne-am gândit să organizăm acest concurs, să alergăm prin 8 instituții în total. E vorba de fosta Fabrică de țigerete, după care mergem spre Muzeul Național, după care o să alergăm prin Biblioteca Județeană, prin Primăria Sf. Gheorghe unde intram pe scări și facem un mic tur al clădirii. Apoi mergem spre Muzeul Cinegetic, intrăm și în Școala ”Miko Imre” și prin Teatrul ”Tamasi Aron” ajungem la finish în Piața Centrală, unde o să avem muzică live”.

Premiile câștigătorilor constau în bilete și abonamente la muzee, dar și la conferințele și festivalurile organizate de-a lungul anului în județul Covasna.
Pentru buna desfăşurare a evenimentului, mâine se închid circulației rutiere câteva străzi și parcări publice din municipiul Sfântu Gheorghe, între orele 17:30 și 20:00.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol