16 ianuarie 2021, 10:54

Inițiativă inedită în Europa: Mai multe restaurante din Brașov vor oferi o reducere de 10% celor vaccinați împotriva COVID-19

O inițiativă inedită a luat naștere într-un oraș din România.

Este vorba despre Brașov, unde mai multe restaurante din Brașov vor oferi o reducere de 10% celor vaccinați împotriva COVID-19.

Inițiava este lansată de Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului împreună cu Asociaţia Smart City Braşov. Aceștia oferă, prin intermediul locaţiilor din centrul Braşovului, un discount de 10 % persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin împotriva noului coronavirus, potrivit G4Media.

Mai precis, apelul Asociaţiilor Comercianţilor din Centrul Istoric (ACCI) din Braşov a fost urmat de 16 locaţii care oferă clienţilor care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumaţia avută.

Astfel, prin intermediul acestei acțiuni unice în Europa, comercianții brașoveni arată că sunt solidari cu cadrele medicale care reprezintă prima grupă socio-profesională care se va vaccina în Romania.

“Susținem campania de vaccinare și și ne alăturăm campaniei de comunicare a administrației publice fiindcă suntem convinși că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuși să revenim la o normalitate și astfel relansăm domeniul ospitalității care a fost grav afectat de virus”, a declarat președintele ACCI Brașov BV, Horia Huluban, potrivit sursei citate.

Sursă foto: economica.net


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.