16 iulie 2020, 6:04

Întâlnire romantică în spațiu. Un miliardar japonez își caută iubită, cu care să se meargă pe Lună

Un om de afaceri din Japonia își caută o parteneră care să fie dispusă să-l urmeze pe acesta, la propriu, pe Lună. Deși propunerea milionarului poate părea, la prima impresie, una extrem de romantică, este vorba de o ofertă concretă, care implică o serie de aventuri care mai de care mai provocatoare, informază Agerpres. 

Propunerea inedită a fost lansată de japonezul, Yusaku Maezawa, fondatorul firmei Zozo de comercializare online de haine şi accesorii. Dorința acestuia este aceea de a deveni primul turist spațial care să călătorească pe Lună cu nava companiei SpaceX. Capsula spațială care a fost creată de către Elon Musk urmează să orbiteze Luna în anul 2023.

În urmă cu doi ani, Maezawa a anunţat că ar fi bucuros să facă această călătorie însoțit de opt artiști, însă acum este în căutarea unei partenere de călătorie. Din acest motiv a desfășurat chiar și o campanie pe site-ul său de internet, sub denumirea de ”Amanții Lunii” și dă de înțeles tuturor că este în căutarea unei persoane speciale care să-l însoțească în această aventură.

Scopul realizării unei astfel de campanii este acela de a găsi perechea potrivită care să-l însoțească și care să dorească să apră într-un ”reality show”, în care vor fi supravegheați pe întreg parcursul călătoriei și care va fi difuzat pe canalul de televiziune pe internet AbemaTV. Potrivit spuselor lui Maezawa, aleasa nu va participa doar la emisiune, ci îi va fi și partener în acest voiaj.

Totodată, cadidata perfectă pentru această poziție trebuie să îndeplinească și o serie de condiţii, printre care să fie necăsătorită, să aibă 20 de ani şi o „personalitate strălucită”, să fie „mereu pozitivă” şi să dorească „să se bucure deplin de viaţă”. Şi, bineînțeles, „să fie cineva care să iubească pacea mondială”, mai arată Agerpres.

Doritoarele trebuie să-și lase datele de contact pe acest site Mz.abema.tv, începând de vineri, 17 ianuarie, iar selecţia va avea loc începând cu săptămâna viitoare. Selecția se va termina în luna martie, iar aleasa va fi anunțată chiar de Maezawa, însă până atunci, japonezul va avea un interviu cu fiecare dintre candidate, pentru a le cunoaşte personal, ceea ce va fi prezentat în acest reality show.

Sursă Foto: stirimondene.fanatik.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.