29 mai 2023, 18:25

Intră în universul lecturii la Noaptea Cărţilor Deschise

Pasionații de literatură sunt invitați să participe pe 23 aprilie la cea de-a 6 ediție a evenimentului „Noaptea Cărților Deschise” organizat în Piaţa Sfântul Anton din Centrul Istoric al Bucureştiului.

Începând cu ora 19:00, cititorii vor pătrunde în lumea cărților, într-un decor special creat, vor citi și vor face schimb de titluri, autori sau idei, alături de cei care aleg să sărbătorească „Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor”.

sursa: secundatv.ro

Anul acesta, Noaptea Cărților Deschise va continua până miercuri, 25 aprilie, ora 24:00, cu o serie de evenimente dedicate cititorilor: ateliere de lectură pentru copii, desene creative pentru adulți și lecturi publice.

Pentru a continua tradiția de anul trecut, când numărul de participanți a fost impresionant de mare, cine dorește să doneze din propria bibliotecă, va primi din partea Editurii Litera o carte nouă.

Pe rafturile „Magic Library”, la Noaptea Cărților Deschise se va regăsi  o selecție a celor mai bune colecții Litera de ficțiune, non-ficțiune, cărți de colorat, young adult și cărți pentru copii: Buzz Books, Blue Moon, Prima mea lectură, Cavalerii Pardaillan, Cele mai frumoase romane de dragoste, Agatha Christie, Lira, Carte pentru toți, Thriller, Romanul de dragoste, Biblioteca pentru toți copiii, Clasici Contemporani, Clasici Moderni.

sursa: ordineazilei.ro

Intrarea este liberă.

Mai multe detalii despre program și noutăți în timp real vor fi disponibile  pe pagina de Facebook Editura Litera.Eveniment organizat de Editura Litera. Ilustrația evenimentului este realizată de Mura.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol