CITIRE

Iohannis își arată aprecierea față de Halep. Tenis...

Iohannis își arată aprecierea față de Halep. Tenismena primește cea mai înaltă distincție

Simona Halep va fi decorată de președintele Klaus Iohannis cu cea mai înaltă distincție a României, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler.

Administrația Prezidențială susține faptul că distincția acordată se datorează performanței deosebite de la Turneul de Tenis de la Wimbledon.

„Ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep.

Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc.

Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior.”, a transmis Administrația Prezidențială.

Surse fotografii colaj cover: Facebook Klaus Iohannis/ The Independent


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.