28 mai 2020, 20:34

iPhone-ul tău poate face mai multe decât crezi – 5 moduri prin care poți profita la maxim de acesta

Majoritatea oamenilor folosesc doar o parte din multiplele funcții pe care le oferă iPhone-ul. Unele dintre funcții sunt ascunse în meniul Setări sau au nevoie de aplicații adiționale. Deoarace Apple face constant update-uri noi, am testat următoarele 5 sugestii pentru iOS 11. Totuși, multe dintre ele funcționează și pe versiuni mai vechi de iOS.

Folosește camera telefonului pe post de calculator

sursa: redmondpie.com

Imaginează-ți că vrei să rezolvi o ecuație complicată. Aplicația Photomath oferă o soluție la îndemână: scanează și calculează probleme de matematică scrise de mână cu ajutorul camerei iPhone-ului. Poate susține chiar și ecuații simultane și funcții algoritmice care-ți arată pas cu pas procesul de a rezolva problema.

Vezi cine te sună prin ajustarea setărilor de vibrație

Un lucru foarte tare pe care îl poți face cu iPhone-ul tău e să îi setezi vibrații specifice în funcție de persoana care te contactează: vibrații mici sau agitate pentru contacte importante, de exemplu, sau vibrații cu pauze lungi pentru acei unchi enervanți din agenda telefonului. Pentru a face asta: Edit > Contact > Ringtone> Vibration > Create New Vibration

sursa: pcworld.com

Transformă-ți iPhone-ul într-un sistem audio

Vrei să asculți muzică la maxim, dar nu ai un sistem audio? Când un singur iPhone nu face față, poți folosi AmpMe ca să te conectezi cu alte telefoane în același timp. Fiecare telefon conectat va rula apoi piesa simultan, creându-ți propriul sistem stereo. Singura cerință este că toată lumea trebuie să aibă aplicația AmpMe descărcată pe telefoane și să fie conectate prin Bluetooth.

sursa: engadget.com

Încarcă-ți telefonul mai repede prin mod avion

Bateria iPhone-ului este pe terminate, dar ești în apropierea unei prize pentru o scurtă perioadă de timp înainte să fii nevoit să pornești din nou la drum. Ca să-i oferi telefonului tău cea mai mare încărcare în cel mai scurt timp cu putință, pune-l pe Modul Avion. Asta pentru că în Modul Avion, dispozitivul tău nu va consuma energie încercând să se conecteze la WiFi.

Protejează-ți ochii și dă ecranul pe alb-negru

Dacă îți setezi displayul de la iPhone pe modul alb-negru îți poți proteja ochii și acest lucru poate avea un efect psihologic pozitiv. Asta deoarece creierele noastre răspund automat la semnale colorate, notificările aplicațiilor pe care le primești sunt de obicei roșii. Când renunți la culori, s-ar putea să descoperi că te simți mai puțin stresat când te uiți la ecranul telefonului.

Pentru a face asta intrp în: Settings > General Accessibility > Display Accommodations > Color Filters > Grayscale

sursa: cultofmac.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.