28 mai 2020, 22:13

„IphoneX de România” mult mai ieftin- lansat de Digi Mobil. Vezi despre ce telefon este vorba și ce oferă

Digi Mobil scoate la vânzare o alternativă mult mai ieftină a IphoneX, dar cu aceleași dotări, sau chiar mai multe!

Noul „Allview Soul X5 Pro”, este un telefon care beneficiază de tehnologii futuriste, cu un ecran de 6,2 inci Full HD+ și rulează Android Oreo. De asemenea, acesta are un sistem dual de camere de 16 megapixeli, respectiv 5 MP.

Pentru moment, telefonul este disponibil la precomandă și se ridică la prețul de 1.400 lei cu orice abonament Digi Mobil. Totodată, fiind vorba de această rețea, dacă îți vei achiziționa acest telefon, vei beneficia de tehnologiile VoLTE și VoWiFi, pentru îmbunătățirea apelurilor.

Sursa: gadget.ro

În altă ordine de idei, noul smartphone va avea încărcare wireless și asistentul AVI cu suport pentru limba română. Mai mult, de la Digi Mobil poți opta pentru „Allview Soul X5 Pro” cu un abonament „Optim2” la 1,92 euro/lună, „Optim3” cu 2,88 euro/lună, sau cel mai bun, „Digi Mobil Optim Nelimitat” la 4,8 euro/lună.

Visual Fan face cunoscut faptul că, inovația dispune de funcționalitatea „Deep Face ID”, similară cu cea de pe IphoneX, pentru care este dotat și cu o cameră infraroșu, prin care se facilitează deblocarea facială.

Sursa: gsmdome.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.