14 aprilie 2024, 20:07

IRIS – The Best of. De „Mucenici”, la Sala Palatului

În ziua în care mulți dintre noi își fac de lucru cu cel 40 de pahare – 9 martie – IRIS are de lucru, pentru că urcă pe Scenă la Sala palatului pentru concertul “The Best of”.

La aproape doi ani de la ultimul concert- eveniment de la Sala Palatului, trupa “IRIS – Cristi MinculescuValter și Boro” se pregătește intens pentru a oferi un nou regal muzical. De această dată, evenimentul se va ține pe 9 martie 2024 și va purta numele de « The Best of Iris ».

Legendara trupă promite un show de excepție, cu invitați speciali, unde publicul va fi răsfățat atât cu hit-urile formației, piese de referință care au fost interpretate mai rar în concerte, precum și creații noi.

„Nu dezvăluim încă surprizele, dar putem să dăm puțin din casă și să spunem că pregătim o piesă nouă în colaborare cu un artist care ne este foarte drag și, alături de care, plănuim demult să lansăm o melodie”, spune Cristi Minculescu.

Concertul va fi urmat de un turneu național, la care fanii vor avea ocazia de a-i vedea live pe cei mai iubiți artiști rock, așa cum ne-a povestit chiar liderul formației, Cristi Minculescu: “Este o perioadă foarte aglomerată pentru noi, fiindcă, pe lângă pregătirea în detaliu a spectacolului de la Sala Palatului, avem foarte multe solicitări pentru concerte în toată țara. Suntem abia la începutul lunii februarie și deja datele libere pe care le mai avem sunt foarte puține.”

Bilete mai sunt foarte puține. Prețurile la comandă online sunt

VIP 209 lei, Cat A 149 lei, Cat B 119 lei, Cat C 99 lei. La acces: VIP 250 lei, Cat A 190 lei, Cat B 150 lei, Cat C 130 lei.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol