25 august 2023, 17:31

Is this a Fest? – zilele fotografiei în București, 28 august – 3 septembrie

Centrul de Resurse în Fotografie (CdRF), spațiu pentru programe educaționale, dezvoltare profesională, evenimente și produse artistice, își deschide larg porțile pentru public din această toamnă. În cadrul Is This a Fest? – zilele fotografiei în București -, eveniment de popularizare a artei fotografie, care va avea loc între 28 august – 3 septembrie, participanții vor putea lua parte la workshop-uri, masterclass-uri, discuții cu artiști, sesiuni de review de portofoliu și expoziții de fotografie.


În spațiul CdRF din strada Popa Tatu 68, București, unde se regăsesc atât Școala de Fotografie, cât și galeria Is This Art?, se celebrează fotografia și fotografii, iar Is This a Fest?, primul festival sub egida CdRF, își propune să ofere acces la cele mai importante, dar și utile informații din domeniu, prin activități educaționale, dar și artistice. Evenimentul se adresează atât amatorilor și persoanelor pasionate de fotografie, cât și celor care doresc să devină profesioniști în domeniu.

 
Programul evenimentului include ateliere pentru amatori și profesioniști susținute de fotografii CdRF, masterclass-uri online susținute de specialiste în piața de artă internațională (dr. Wiktoria Michalkiewicz, Fondator/ Agent de talente & Strategist/ Consultant artistic, REZO AGENCY și Ellen K. Willas, Fondator, Director/ WILLAS contemporary), portfolio reviews susținute de profesioniști în advertising, precum și de fotografi români cu îndelungată experiență, precum și două expoziții de fotografie.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol