14 septembrie 2023, 15:04

Isteria Fidget Spinner ajunge mai departe de atmosferă

Dacă te-ai plictisit de toată nebunia cu Fidget Spinner aici pe Pământ, să știi că pentru astronauții de pe una dintre stațiile orbitale ale NASA distracția abia a început.

Simpla jucărie cu trei rulmenți a făcut ca internetul să fie împânzit de clipuri cu cele mai cool mișcări pe care le poți face. Treptat publicul s-a cam săturat de această poveste și ca orice trend viral, avântul s-a mai diminuat, se pare că nu pentru toată lumea.

Astronautul Randy Bresnik este un mare fan al social media, fiind unul dintre cei mai activi astronauți din mediul online. Într-unul dintre cele mai recente clipuri postate, Bresnik arată cum colegii de pe Stația Spațială Internațională (ISS) se distrează de minune cu un spinner, informează Digitaltrends.com.

Un fidget spinner în spațiu! Cât de mult se rotește? Nu sunt sigur, dar cu siguranța este un mod extraordinar de a experimenta legile mișcării ale lui Newton„, a comentat astronautul la video.

Pentru mai multe imagini și clipuri spectaculoase, urmăriți pagina de Twitter lui Randy Bresnik.

Să nu credem că astronauții de pe ISS stau numai să se joace, trebuie amintit că ei au un rol foarte important. Printre activități se numără experimente, întreținerea stației sau transportul de încărcături. Stația Spațială Internațională poate fi văzută cu ochiul liber de pe pământ și reprezintă al treilea cel mai luminat obiect de pe cer. În orice caz, ea poate fi observată doar dimineața devreme sau în timpul nopții și în funcție de orbită poate fi văzută mai des în aceeași săptămână. De reținut este că spația se învârte de 16 ori pe zi în jurul Terrei.

Pentru a experimenta viața pe ISS puteți urmări acest video:

[Sursă imagine: expressnewsline.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol