25 februarie 2021, 6:43

Italienii iau noi măsuri drastice din cauza creșterii numărului cazurilor COVID-19

Italienii iau noi măsuri drastice din cauza creșterii numărului cazurilor COVID-19.

Premierul italian, Giuseppe Conte, este cel care a anunțat introducerea noilor restricții, care vizează în special barurile, restaurantele și extinderea muncii de la distanță, după ce în ultimele 3 zile Italia a depășit numărul de 10.000 de infectări zilnic.

Măsurile „vor trebui să ne permită să înfruntăm noul val de contaminări care loveşte sever Italia şi Europa. Nu putem pierde timp. Trebuie să punem în aplicare aceste măsuri pentru a evita un nou lockdown generalizat ce ar pune economia în pericol”, a declarat Giuseppe Conte, potrivit libertatea.ro.

Astfel, restaurantele vor trebui să afişeze la exterior capacitatea maximă de primire, să închidă cel mai târziu la miezul nopţii şi să primească cel mult şase persoane la o masă.

Pe de altă parte, barurile vor trebui să închidă la ora 18.00, dacă nu vor fi în măsură să ofere servicii la masă clienţilor pe scaune.

În același timp, administraţia va trebui să ia măsuri pentru ca 75% dintre funcţionari să lucreze de la distanţă, regulă recomandată cu tărie şi sectorului privat. Ședințele se vor face prin videoconferință.

Sursă foto: forbes.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.