1 iunie 2020, 14:55

Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar – filmul ce surprinde mărturisirile celei mai celebre amante a lui Pablo Escobar

Subiectul carismaticului traficant de droguri din anii `80, Pablo Escobar, nu a fost nici pe departe uitat în ultima vreme, desigur datorită serialului Narcos de la Netflix, dar acum revine în atenţie odată cu ecranizarea Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar, în premieră pe marile noastre ecrane.

Printr-o manieră plină de sarcasm, dar totodată presărată cu o uşoară doză de cinism pe alocuri, realitatea acelor vremuri este transpusă într-un mod total diferit faţă de filmele şi documentarele de acest gen realizate până acum. De fapt, latura ironică a lui Pablo Escobar, evidenţiată în mod constant pe tot parcursul filmului, stârneşte hohote de râs chiar şi în cele mai critice momente ale poveştii.

O petrecere la ferma lui Escobar va fi prilejul întâlnirii traficantului cu Virginia, iar femeia se va trezi curând parte a unei relaţii ce va ţine patru ani, transformând-o în protagonista giganticelor eforturi americane de a-l captura pe traficant.

Sursa adevarul.ro

Un element nou este perspectiva din care Escobar este văzut, şi anume cea a Virginiei Vallejo, femeia cu care a întreţinut o relaţie extraconjugală ce sfidează limitele imaginaţiei vreme de un deceniu. De aceea, acesta este prezentat nu doar ca un traficant de droguri, om politic sau geniu al crimei şi al corupţiei, dar şi ca un bărbat şarmant, intrigant şi pasional.

”Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar” este prima creaţie cinematografică care să ofere o imagine atât de intimă în ceea ce îl priveşte pe traficant, în pofida faptului că urmează firul unei poveşti care nu este spusă pentru prima dată.

Pelicula surprinde din numeroase puncte de vedere, însă nu pozitiv în totalitate. Cu toate acestea, reușește să se diferențieze de filmele ce îl au în centrul atenţiei pe Pablo Escobar apărute până acum, prezentând povestea din unghiul unei femei a cărei viaţă a fost schimbată în totalitate de acesta.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.