4 decembrie 2021, 3:16

Iubitorii de deserturi sunt așteptați la Festivalul Îngheţatei şi al Dulciurilor. Unde va avea loc evenimentul?

În perioada 27 – 30 iunie, Festivalul Îngheţatei şi al Dulciurilor va fi organizat de Primăria Constanţa alături de zeci de specialişti în prepararea delicateselor. Evenimentul care va avea loc în Piața Ovidiu va încânta turiştii aflaţi pe litoral care se vor putea bucura de concursuri, muzică, mascote, și o diversitate de  culori și arome.

„Zeci de specialişti în prepararea delicioaselor îngheţate, clătite, bubble waffle, prăjituri dar şi sucuri naturale vin la Festivalul Îngheţatei şi al Dulciurilor”, a transmis administraţia locală, potrivit agerpres.ro.

Sursa foto www.ct100.ro

Turiștii care aleg să participe la festival vor avea parte de râsete și multă voie bună la care se adaugă jocuri, concursuri, face painting, muzică şi distracţie, potrivit sursei menționate anterior.

Festivalului Îngheţatei şi al Dulciurilor, se află la cea de a III-a ediţie și este deschis publicului joi, între orele 14:00 – 22:00, iar vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Pentru ca festivalul să se desfăşoare în condiţii optime, în perioada 27 iunie, ora 9:00 – 30 iunie, ora 23:00, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe strada Revoluţiei din 22 Decembrie 1989, de la intersecţia cu strada Crângului, a mai informat Primăria Constanţa.

FOTO cover adevarul.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.