18 septembrie 2021, 17:13

IULIE și AUGUST. „Şcoala de Vară la MMB”. Ce a pregătit Muzeul Municipiului Bucureşti pentru copii?

Muzeul Municipiului Bucureşti dedică lunile iulie şi august celor mici, curioşi să afle răspunsuri la multele întrebări pe care le au, dar şi pregătiţi pentru activităţi de lucru manual, desen, modelaj în lut şi experimente, alături de alţi copii de vârsta lor, afară, în curţile interioare ale muzeelor MMB.

Pentru înscrieri şi detalii referitoare la fiecare program din „Şcoala de Vară la MMB„, părinţii sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa [email protected].

Înscrierile se fac de luni până vineri, în intervalul orar 10,00 – 15,00, în limita locurilor disponibile.

„Fie că învaţă să realizeze o pagină de bandă desenată, fie că ascultă poveşti, că fac experimente sau că pătrund în spaţiul muzeal în care pot admira diferite exponate, cei mici pleacă fericiţi. Muzeele sunt medii educaţionale importante, cu un potenţial de învăţare considerabil. Colecţiile expuse în muzeele din structura MMB oferă copiilor o legătură tangibilă cu timpul, locurile, evenimentele sau oamenii de astăzi şi din trecut, permiţându-le să experimenteze evoluţia istoriei umane şi a patrimoniului cultural”, arată un comunicat al muzeului.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.