4 decembrie 2023, 15:50

„Jerusalem of Gold” – Concert extraordinar al Corului Madrigal

Duminică, 3 octombrie 2021, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Ambasada Statului Israel în România invită publicul la Concertul Extraordinar „Jerusalem of Gold”, spectacol dedicat intrării în Noul An evreiesc 5782. Concertul va avea loc în aer liber la Teatrul de Vară „Mihai Eminescu” din București (Str. Arhitect Hârjeu nr. 61), începând cu ora 19:00.

 

Evenimentul se desfășoară sub patronajul Ambasadei Statului Israel în România și se va bucura de prezența extraordinară a Excelenței Sale, Ambasadorul David SARANGA, prieten de seamă al culturii române. Excelența Sa va interpreta pe scena Teatrului de Vară „Mihai Eminescu” un text special ales pentru acest moment, acompaniat muzical de Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu.

Programul Concertului Extraordinar „Jerusalem of Gold” este dedicat celebrării prieteniei dintre poporul român și cel israelian și va cuprinde lucrări emblematice pentru cultura și creația israeliană, interpretate în premieră absolută de Corul Madrigal, promotor al diplomației culturale de peste 58 de ani. De asemenea, evenimentul va fi completat cu piese din folclorul autentic românesc și partituri complexe din istoria muzicii universale și contemporane, precum și de o scenografie unică.

Biletele la spectacol pot fi achiziționate de pe Bilete.ro – https://www.bilete.ro/concert-jerusalem-of-gold-corul-national-de-camera-madrigal-marin-constantin/ , iar costul unui bilet pornește de la 30 de lei.

 
Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor normelor de prevenție a COVID-19 aflate în vigoare la data de 3 octombrie 2021.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol