25 mai 2024, 13:49

 “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine cu un nou sezon

Un nou sezon al celui mai antrenant quiz show din România, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, va putea fi urmărit, din 20 mai, în fiecare luni și marți, de la 23:00, la Kanal D. Amatorii de quiz-uri și jocuri ale minții vor putea intra din nou în atmosfera intensă a emisiunii care a cucerit publicul încă de la lansare prin simplitate și dinamism și a plasat constant Kanal D în topul audiențelor.

Cu fiecare ediție, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” captivează publicul de toate vârstele, oferind o experiență de neuitat atât concurenților, cât și celor care urmăresc emisiunea din confortul propriilor case.

“<Jocul cuvintelor> arată că și publicul de televiziune e într-o continuă schimbare. Si schimbarea e în bine. Pentru cei mulți care urmăresc concursul de mai bine de doi ani, am un cuvânt din 9 litere: Mulțumesc!”, spune Dan Negu.

Un format ușor de înțeles și captivant, ce pune la încercare cunoștințele de vocabular, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” aduce în prim-plan frumusețea și bogăția limbiii române și capacitatea de a face conexiuni rapide și corecte. În fiecare ediție a emisiunii de la Kanal D sunt prezenți cinci concurenți curajoși, pregătiți să-și pună la încercare cunoștințele, de dragul provocărilor dar și pentru importante premii în bani. Cu Dan Negru la pupitrul emisiunii, atmosfera este întotdeauna plină de suspans şi fiecare moment devine o aventură în lumea fascinantă a cuvintelor.

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” nu este doar un simplu concurs, ci o veritabilă gimnastică a minții, pentru întreaga familie. Nu pierdeți, din 20 mai, gimnastica minții pentru toată familia, în fiecare luni și marți, de la 23:00, la Kanal D!

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol