5 aprilie 2020, 23:24

John Travolta împlinește 66 de ani. Cum a încercat să-și readucă fiul la viață

Actorul, dansatorul și cântărețul american John Joseph Travolta s-a născut pe 18 februarie în 1954.

Originar din Englewood, New Jersey, și-a abandonat studiile la 16 ani pentru a începe o carieră de actor. Este cunoscut pentru rolurile sale din filmele Saturday Night Fever, Grease și Pulp Fiction.

Familia actorului

John Travolta este căsătorit de 27 de ani cu actrița Kelly Preston și au împreună 2 copii: Ella Bleu si Benjamin. Frumoasa familie pe care cei doi au întemeiat-o a fost oficiată prima dată în religia scientologică și a fost declarată nulă, apoi cei doi și-au mai pus încă o dată prirostriile în 1991.

Kelly a povestit momentul cum s-a îndrăgostit prima dată de el, pe platoul de filmare pentru ‘The Experts’, în 1989.

Ei bine, nu eram fericită la momentul respectiv, hai s-o spunem așa. Eram cu persoana nepotrivită”, a declarat ea. Kelly era căsătorită cu Kevin Gauge, dar mariajul lor nu a rezistat decât doi ani.

Dar l-a văzut pe John Travolta și a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu nu și-a putut lua ochii de la el, știind că-l dorește de soț.

O tragedie prin care au trecut cei doi a fost moartea fiului, Jett, care a suferit de autism și de sindromul Kawasaki și a murit din cauza unui atac epileptic. Actorul ar fi încercat să-și readucă fiul la viață. John Travolta a performat un ritual de readucere la viață, în timp de Jett era în ambulanță. Procedura constă în faptul că-i comanzi spiritului Thetan să se întoarcă în trup.

sursa foto: click.ro

Cariera

A fost nominalizat de două ori la premiul Oscar, cel mai recent pentru portretizarea asasinului filosof în Pulp Fiction (regia Quentin Tarantino). De asemenea a mai fost nominalizat la premiile BAFTA și Globul de Aur pentru același rol extrem de apreciat și a fost ales ’Cel mai bun actor’ de catre Los Angeles Film Critics Association, pe lângă alte premii importante.

John Travolta a primit, în semn de recunoaștere a meritelor sale artistice, o stea pentru film, în partea de nord, aria 6900, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Locuința lui John Travolta

John Travolta are o pasiune pentru avioane. Una din casele actorului se află în Ocala, în statul american Florida, și este cunoscută grației pistei de avion și a unui semi-garaj de avioane. Acesta este singurul actor cu un Boeing 707 care poate fi parcat în spatele casei.

sursa foto: bani.md

sursa foto: eu.usatoday.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.