8 august 2020, 20:20

Jucării care bucură copii, eveniment caritabil în Brăila

Week-end-ul trecut a avut loc, în Brăila, un eveniment caritabil dedicat copiilor nevoiași, numit Jucării care bucură copii. Scopul acestuia este ajutorarea celor mici de la Grădinița din Albina, județul Brăila. Banii strânși vor fi folosiți ca suport pentru materialele didactice, mai exact pentru rechizite, jucării, instrumente școlare, dar chiar și reabilitarea clădirii.

Probabil cel mai interesant aspect al acestui eveniment este este modalitatea cum sunt strânși acești bani, fiind vorba despre o altă serie de copii, care de bunăvoie își vând propriile jucării pentru a-i ajuta pe alții. Acești 30 de copii au învățat pentru prima oară arta negocierii, încercând să primească un preț cât mai bun pentru ceea ce vindeau și au luat cunoștință cu problemele pe care alții de vârsta lor le au.

De asemenea, organizatorii i-au așteptat pe toți cei care doreau să facă o donație, în bani sau în resursele didactice, fiind așteptați să împărtă bucurie și cadouri pentru cei în nevoie.

Sursă imagine: Facebook.com

Asociația Culturală ” Ludik ART” s-a ocupat de organizarea acestui eveniment, iar pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook a Jucării care bucură copii.

[Sursă imagine: parents.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.