4 martie 2024, 22:59

“KANDAHAR: Misiune Mortală”, cu Gerard Butler în rolul principal,  vine în cinema la sfâșitul lunii

Capstone Studios prezintă un thriller plin de suspans și acțiune bazat pe întâmplări reale cu Gerard Butler în rolul principal, KANDAHAR: Misiune Mortală, ce are avanpremiera pe marile ecrane din 31 mai 2023.

Despre ce e vorba?

După ce a sabotat un reactor nuclear iranian, agentul CIA sub acoperire Tom Harris (Gerard Butler) descoperă că fotografia sa a fost răspândită în toată presa, când un turnător dezvăluie implicarea lui în distrugerea reactorului. Dar reporterul care a primit informațiile despre Harris este arestat de Garda Revoluționară a Iranului, așa că Harris are la dispoziție 30 de ore pentru a găsi o cale de scapare.

Thrillerul captivant al lui Ric Roman Waugh, cunoscutul regizor al filmelor “Greenland” și “Cod Roșu În Serviciile Secrete”, este bazat pe o poveste creată de Mitchell LaFortune care s-a inspirat din întâmplările și persoanele întâlnite în cadrul serviciului său militar.

Lui Gerard Butler i se alătură în distribuția filmului Navid Negahban, Ali Fazal, Bahador Foladi, Travis Fimmel, Nina Toussaint-White și Vassilis Koukalani.

Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol