8 iunie 2022, 5:04

Kevin Spacey, și fără serial, și cu banii luați: are de plată 31 de milioane de dolari!

Nori negri, în continuare, deasupra lui Kevin Spacey. Actorul american a fost condamnat să plătească 31 de milioane de dolari companiei care a produs serialul ”House of Cards”.

Povestea lui Spacey este cumva perversă, ca să folosim un termen plurivalent. Acuzat de hărțuire sexuală, a fost concediat din serial. După care, aceeași firmă care l-a concediat l-a dat în judecată pentru că fără el…serialul nu a mai fost același.

Procesul

MRC, compania de producţie aflată în spatele serialului ”House of Cards”, a cerut despăgubiri pentru pierderile de venituri atribuite plecării actorului din acest serial, după ce a fost acuzat de hărţuire şi abuzuri sexuale.

În documentul juridic publicat, MRC explică că după aceste acuzaţii de hărţuire, compania l-a suspendat pe actor şi a declanşat o anchetă internă care a dezvăluit că starul din „American Beauty” s-a făcut într-adevăr vinovat de astfel de fapte.

Plecarea actorului i-a obligat pe producători să reorganizeze serialul ceea ce s-a soldat cu „pierderi substanţiale”, a susţinut MRC, care a indicat, de asemenea, că nu auzise despre aceste fapte reprobabile din partea lui Kevin Spacey, înainte ca acuzaţiile de hărţuire sexuală să fie dezvăluite.

Scenariul a trebuit schimbat pentru a exclude personajul interpretat de Kevin Spacey şi a reorganiza întregul sezon al şaselea, redus de la treisprezece la opt episoade.

Acest val de acuzaţii a pus capăt carierei actorului, în vârstă de 62 de ani, în plină campanie a mişcării #Metoo.

Culmea, ulterior demarării procesului MRC, celelalte procese demarate  împotriva actorului american, inculpat pentru atentat la pudoare şi agresiune sexuală în statul american Massachusetts, au fost abandonate.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol