CITIRE

Kido Express – experiență inedită pentru cop...

Kido Express – experiență inedită pentru copii curioși, dar și pentru părinții nostalgici

Kido Express este un program lansat de agențiile de turism Globe 365 Travel Boutique și Free Spirit Travel și promite o aventură de 10 zile de călătorie. Programul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, dar și părinților care vor să retrăiască amintirile copilăriei.

Trenul copilăriei își începe itinerariul cu o ediție dedicată primăverii și Sărbătorilor Pascale în 20 și 21 aprilie. Trenul va pleca din Gara de Nord cu destinația Sinaia. La bord, organizatorii au pregătit o serie de ateliere tematice. În tren vor avea loc asigurat elevii cu rezultate bune la învățătură, provenind din medii defavorizate.

Ediția mini-vacanței de 1 iunie este programată în trei zile succesive, între 31 mai și 2 iunie. Alături de specialiști, călătorii vor coborî din vagoane pentru a descoperi tainele vieții din pădure. Micii călători vor învață să distingă specii de păsări, de plante, chiar și de ciuperci, iar animalele pădurii vor fi modele în atelierele de origami, în care fiecare călător își va pune la încercare dexteritatea.

 Cea de-a treia ediție are loc în 15, 16 și 17 August 2019, pe ruta București – Constanța, cu întoarcere în București, potrivit wall-street.ro.

Ultima ediție din anul 2019 se va desfășura în perioada sărbătorilor, în zilele de 20 și 21 Decembrie 2019. Copiii vor prinde chip de spiriduși la bordul vagonului, iar Transilvania își va deschide porțile pentru colidatori.

Prețul unui pachet Kido Expresss, indiferent de ediția aleasă, este de 700 de lei de persoană. Mai multe detalii gășiți aici.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.