5 decembrie 2023, 18:16

La AXN vine Doctorul Moarte (Dr. Death), un serial inspirat din povestea adevărată a chirurgului ucigaș Christopher Duntsch

Serialul crime drama, Doctorul Moarte (Dr. Death), bazat pe povestea reală și terifiantă a chirurgului ucigaș Christopher Duntsch, va avea premiera în România, pe 17 noiembrie și va fi difuzat în fiecare joi seară, de la ora 22.00, cu episoade duble, la AXN.

Distribuție

Actorii celebri, Joshua Jackson (Fringe, The Affair), Alec Baldwin (The Hunt for Red October, The Cooler) și Christian Slater (Mr. Robot), vor interpreta personajele principale ale acestei producții, inspirată totodată și de celebrul podcast, omonim, realizat de Wondery, care a avut peste 50 de milioare de descărcări, fiind desemnat cel mai bun podcast din 2018.

Poveste șocantă

Serialul urmărește povestea șocantă a doctorului Christopher Duntsch (Joshua Jackson), o stea în ascensiune în cadrul comunității medicale din Dallas. Tânăr, carismatic și aparent genial, Duntsch își construise o clinică de neurochirurgie înfloritoare și avea o carieră promițătoare în față. Dintr-o dată, totul s-a schimbat. Pacienții intrau în sala sa de operație pentru operații complexe, dar de rutină ale coloanei vertebrale și cei mai mulți se trezeau mutilați definitiv sau nu se mai trezeau. Pe măsură ce numărul victimelor creștea și nimeni nu putea face nimic, doi colegi medici, neurochirurgul Robert Henderson (Alec Baldwin) și chirurgul vascular Randall Kirby (Christian Slater), precum și procurorul din Dallas, Michelle Shughart, fac echipă și își propun să-l oprească.

Sezoane

Doctorul Moarte (Dr. Death), care explorează mintea întortocheată a Dr. Duntsch, dar și eșecurile unui sistemului conceput pentru a-i proteja pe cei mai lipsiți de apărare, a avut premiera globală în vara lui 2021, și a fost reînnoit pentru cel de-al doilea sezon.

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol