18 septembrie 2021, 17:10

La ce film poți merge cu copilul săptămâna aceasta?

Fie că ai avut o zi stresantă la locul de muncă, fie că dorești să îți petreci mai mult timp cu micuțul tău, alegerea de a merge la cinema este una destul de potrivită pentru o zi mohorâtă de toamnă. În această perioadă se anunță o serie de filme de animație menite să te distragă, măcar puțin, de la monotonia cotidiană și să-i distreze pe spectatorii de toate vârstele.

Unul dintre filmele ce rulează în această toamnă și se adresează întregii familii este The LEGO Ninjago Movie, peliculă ce prezintă aventura fantastică a figurinelor din Lego, ce trebuie să apere planeta de un malefic lord al războiului. Acțiunea are în centru un adolescent cu ambiții mare, care alături de un grup de luptători ninja doresc să aducă pacea pe insula lor numită Ninjago.

Cu siguranță cei mici se vor bucura foarte mult de această animație care îi va mai amuza, mai ales acum când frigul a venit și orele de joacă în parc nu mai sunt prima opțiune.

Aveți mai jos trailer-ul

Se pare că acestă animație a făcut furori săptămână trecută, fiind încă din prima săptămână pe unul dintre locurile fruntașe din Top 5 Box Office România, după cum se poate observa mai jos:

Locul 5 – Hitman’s Bodyguard: Care pe care

Locul 4 – Asasin Americam

Locul 3 – IT

Locul 2 – The LEGO Ninjago Movie

Locul 1 – Kingsman: Cercul de Aur

[Sursă imagine: flickeringmyth.com]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.