2 ianuarie 2023, 8:31

La DIGI, Anul Nou aduce abonaților 100 GB trafic de date, fără costuri suplimentare

Pentru a marca începutul noului an, DIGI le oferă, automat, abonaților noi și existenți, atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, 100 GB trafic de internet mobil, în rețelele 4G și 5G, la viteză maximă, fără a le percepe acestora costuri în plus.

Până în prezent, utilizatorii abonamentului Nelimitat/ Business Nelimitat aveau disponibil un trafic de date de 50 GB. Astfel, aceștia vor beneficia lunar, de la începutul anului 2023, de o cantitate dublă de date mobile, la același tarif promoțional, care porneștede la 2,5 Euro (TVA inclus) pentru abonamentul Nelimitat și 3,3 Euro (+TVA) pentru Business Nelimitat. În funcție de numărul de abonamente contractate, utilizatorii persoane fizice, cât și juridice, au parte de reduceri substanțiale din valoarea acestora.

DIGI este operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară: 98,8% din populația României (conform ultimului raport publicat de ANCOM). Astfel, pe lângă avantajul acoperirii vaste șia celor mai accesibile prețuri de pe piață, utilizatorii abonamentelor Nelimitatse bucură de multiple beneficii, precum: acces internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI, mii de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada, UE și China, precum și tarife avantajoase în roaming.

De asemenea, începând cu luna decembrie 2022, abonații DIGI pot opta pentruschimbarea cartelei existente cu una virtuală, bazată pe tehnologia eSIM, dacă dețin dispozitive mobile compatibile.

 

 

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol