5 martie 2024, 8:33

La Palatul Buckingham bat clopotele de divorț. Nepotul favorit al Reginei Elisabeta a II-a divorțează

Recent, familia regală de la Palatul Buckingham  a mai primit o veste șocantă, care sporesc criza de imagine provocată de renunţarea la titlul regal al prinţului Harry. Peter Phillips, unul dintre nepoții favoriți ai reginei Elisabeta a II-a a anunțat că va divorța de soția sa canadiană Autumn, anunță News.ro.

În urma separării, foștii soți vor împărți custodia celor două fiice și vor rămâne amândoi în reședința acestora de la Gloucestershire, din sud-vestul Angliei. Anunțul a fost făcut marți seara, de purtătorul de cuvânt al familiei, la doar două săptămâni după ce vărul său, prințul Harry împreună cu soția sa Meghan Markle, au anunțat că își doresc retragerea din familia regală, scandal numit de presa britanică drept „Megxit”.

Acesta nu este singurul scandal provocat de membri familiei regale britanice. În urmă cu ceva timp, prințul Andrew, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a, a fost nevoit să se retragă din viața publică în urma relației sale cu fostul om de afaceri american Jeffrey Epstein, care a fost acuzat că a exploatat sexual minore. După toate acestea, milionarul america s-a sinucis în închisoare.

Peter Phillips este cel mai mare nepot al reginei, fiul prințesei Anne și al primului său soț, Mark Phillips. Acesta nu a avut niciodată un titlu regal, nefiind inclus în familia regală.

Se pare că regina a fost prevenită, încă de anul trecut, că acest incident ar avea loc: „Decizia de a divorţa şi a împărţi custodia copiilor a fost luată după luni de discuţii şi de comun acord”, a precizat purtătorul de cuvânt. Cu toate acestea, „Prioritatea cuplului rămâne bunăstarea celor două minunate fete”, a adăugat el, potrivit News.ro.

Soții Peter și Autumn formează un cuplu încă din anul 2003, în urma întâlnirii lor cu ocazia Marelui premiu de la Montreal, căsătorindu-se cinci ani mai târziu, în 2008, la castelul Windsor.

Sursă Foto: hellomagazine.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol